jegyzet

2020.12.09. 17:30

Csendesen

A korábbi években izgatott várakozással teltek december első napjai.

Hegyi Erika

Forrás: ÉM

Fotó: Edited By Alex

Jótékonysági akciókat szerveztem, meglepetéseken törtem a fejem, és készültem az év legszebb ünnepére, amikor rég nem látott családtagokat is hazahozott az év végi lecsendesülés. Most úgy tűnik, a járvány elront mindent. Sokan nem merünk majd kimozdulni otthonról, és nem merünk vendégeket fogadni. Akik ezelőtt wellnesszel töltötték az ünnepeket, kénytelenek otthon maradni. A hangos, trombitás, tűzijátékos szilveszter pedig vélhetően csendesebb lesz, és a „Boldog új évet!” mellé minden bizonnyal azt is hozzátesszük, hogy vírusmenteset, kórházmenteset, lélegeztetőgép-menteset, gyászmenteset. Mert bár sokan mondják, hogy nem félnek a vírustól, sokan azt is állítják, hogy a járványt valaki csak kitalálta ilyen-olyan hátsó szándékkal, de a számok nem hazudnak és a kórházakban készült felvételek sem.

Mit is kívánhatnék mindannyiunknak? Lépjünk tovább gyorsan ezen a gondokkal teli, szomorú éven, és ugorjunk át 2021-be, amikor már a karácsony, a szilveszter és minden ünnepünk olyan lesz, amilyennek lennie kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!