Autó - Motor

2017.05.01. 19:35

Benzingőzös előmajális a mezőkövesdi repülőtéren

Mezőkövesd - Harmadik alkalommal tartották meg a Tour de Race autós rendezvényt a mezőkövesdi repülőtéren.

Mezőkövesd - Harmadik alkalommal tartották meg a Tour de Race autós rendezvényt a mezőkövesdi repülőtéren.

Amatőrök is rajthoz állhattak a szombati gyorsulási versenyen, de voltak több száz, illetve ezer lóerős tuningautók, drift, autós szépségverseny és hangnyomásmérés, elektromos autó bemutató, illetve repülővel fentről is meg lehetett nézni a várost.

- Az elejétől kezdve itt vagyunk a rendezvényen, amely egyre jobb, de lehet még rajta javítani. Mindig Ford Mustangokkal érkezünk. Tíz éve Amerikában vásároltam egy nagyon olcsó példányt, amelyet hazahoztam, s elkezdtem csinálgatni. Annyira megkedveltem, hogy ma már profin szinten műveljük – mondta Dózsa Ferenc a DF Tuning tulajdonosa, aki a gyorsulási versenyen egy bemutató keretében maga is rajthoz állt egy Shelby Mustang GT-vel.

- Kuriózum leszállni, felszállni a mezőkövesdi repülőtéren, külön élmény, ritka lehetőség. Reméljük, folytathatjuk a sportrepülést a városban, amelynek önkormányzata is segítőkész, támogatja a repülést – értékelte a rendezvényt Király Károly, a Kaiser Flight tulajdonosa.

ÉM-TB

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!