Autó - Motor

2016.08.08. 11:27

Videó: Másfél perc alatt darabjaira szedik az orosz katonák az UAZ-t

Omszk - Észak-Amerikát követően Oroszországban is felfedezték, milyen látványos szétkapni és összeszerelni egy katonai terepjárót.

Omszk - Észak-Amerikát követően Oroszországban is felfedezték, milyen látványos szétkapni és összeszerelni egy katonai terepjárót.

Az omszki harckocsi-mérnök képző intézet 10 hallgatójának munkáját nézhetjük meg az alábbi videóban. Megérkeznek a működőképes parancsnoki UAZ-zal, majd (fő)darabokra kapják azt. Rövid tisztelgés, majd következik az összeszerelés, és alig több, mint 4 perc elteltével már távozik is a kis csapat.

Persze a szintén korabeli technikával rendelkező ős-Jeep is hasonlóan egyszerű felépítésű jármű, azt is pár perc alatt szét lehet kapni és összeszerelni. Íme egy videó, ahol 8 ember kevesebb, mint 4 perc alatt elvégzi a munkát.

Forrás: automotor.hu.


Sokkoló felvételek kerültek napvilágra egy motorosról, aki 300 km/h-s sebességgel száguldozott az autók között.

Egy gyorsulási verseny járunk Amerikában, méghozzá egy Chevrolet Camaro volánja mögött. Sajnos azonban semmi sem alakult a tervek szerint, az 1750 lóerős autó vezetője egy technikai hiba miatt ugyanis állóra fékezte a pálya végén az első kerekeket, ettől pedig az autó kisodródott, majd megpördült a levegőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!