Asztrológia

2013.02.05. 10:41

Napi horoszkóp – Kedd 2013.02.05.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

A munkahelyén ügyeljen arra, kinek szavaz bizalmat. Legyenek azok munkatársak vagy tárgyalópartnerek, mindig kérjen gondolkodási időt, mielőtt a kérdéseikre válaszolna. Ha pedig a felettese bízza meg új feladattal, ne habozzon tisztázni az esetlegesen Önben felmerülő kételyeket, mielőtt munkához látna. Nem mindenki szeretné Önt ugyan csőbe húzni, de nem tudhatja, melyik irigye látja úgy, most érkezett el ennek a napja.

Bika

04.21-05.21

A mai reggel nem indul túl szerencsésen. Elalszik, görcsös fejfájás gyötri. A hangulata természetesen rányomja a bélyegét az egész napjára. Ha csak teheti, kerülje az embereket, ellenkező esetben könnyen megbánthatja őket egy könnyelműen kiejtett kritikával. A munkájára összpontosítson, ne arra, amit a háttérben hall. Otthonában sem tud lazítani, ezért is fontos, hogy a partnerével ne most akarják megbeszélni az Önök között fennálló ellentéteket.

Ikrek

05.22-06.21

A csillagok békés hangulatot teremtenek Ön körül, így a feladatait és a terveit zavartalanul és stresszmentesen tudja végrehajtani. Használja ki az Önt körbevevő pozitív kisugárzást és dolgozzon össze a munkatársaival. Most könnyen kaphat segítséget és Önre is úgy tudnak támaszkodni, hogy ez nem követel különösebb erőfeszítést és nem hátráltatja a saját munkájában. Az otthonában is béke honol, végre egy nyugodt, meghitt este.

Rák

06.22-07.22

Ma semmi nem tűnik elérhetetlennek. Éppen ezért eljött az idő, hogy belevágjon a nagy tervébe. Ne csak álmodozzon, lépjen a tettek mezejére. Magabiztossága, határozottsága segítőket fog vonzani, akik bár elsőre nem tűnnek valódi támasznak, de hosszabb távon mindenképpen a hasznára válnak. Éppen ezért ne utasítsa vissza az ajánlatukat. És ne feledkezzen meg majd róluk, amikor a sikerek után besöpri a jutalmat.

Oroszlán

07.23-08.23

A munkahelyén legyen óvatos, inkább visszahúzódó, különösen a munkatársai körében. A vitáktól tartsa távol magát, ne akarjon mindenáron döntőbíró lenni. Ha nem ússza meg, hallgasson a megérzéseire, azok most a legjobb tanácsadók. És ha már érzések. Ne feledkezzen meg a párjáról sem. Ne legyen erőszakos, ne támadja le, de ne felejtse el éreztetni vele, mennyire fontos Önnek, milyen sokat jelent, hogy támaszkodhat rá.

Szűz

08.24-09.23

Új ötletek és egészséges önbizalom. Ezek kellenek ahhoz, hogy a szakmájában és anyagi téren előreléphessen. Ne számítson nagy ugrásra, sokkal inkább megalapozott, kidolgozott apró lépésekre. De Ön sosem volt türelmetlen, ez az egyik nagy erénye. Induljon hát el az úton lassan, megfontoltan, célirányosan. A siker arra biztatja, párjával őszintén átbeszéljék az elmúlt napokat és rádöbben, milyen sokat jelent Önnek. Ne féljen ezt elmondani neki.

[poll id="4"]

Mérleg

09.24-10.23

Ha jól indul a hét, akkor az nem romolhat el. Csak ez motiválja és ennek megfelelően a mai napon is sikerül kimagasló teljesítményt nyújtania a munkahelyén. A kollégái irigykedve figyelik, ahogy határozottan, magabiztosan halad az útján, teszi a dolgát és eredményeket ér el. Ne legyen magányos farkas, nyújtson segítséget nekik abban, hogy követhessék Önt. Hisz hiába nyújt Ön kimagasló teljesítményt, ha a végeredmény elmarad, mert hiányoznak bizonyos lépések, melyek nem Öntől függenek.

Skorpió

10.24-11.22

Az érzelmei felülkerekednek a józanészen. Kellenek az ilyen napok is, de most nem igazán tudja, mit kezdjen ezzel. Hideg fejjel kellene döntenie szakmai kérdésekben, de képtelen gondolkodni. A fontos tárgyalásokon nem tud összpontosítani, szétszórtnak tűnik. Ha teheti, mihamarabb tudja le a kötelezettségeit és az Önben rejlő túlfűtöttséget szabadítsa rá a párjára. Ő hálás lesz a boldog órákért, percekért.

Nyilas

11.23-12.21

Ha összpontosít és célirányosan teszi a dolgait, nem kell megerőltetnie magát ahhoz, hogy a munkáját elvégezze. Ne beszéljen mellé, ha fontos tárgyalásai vannak, vagy a felettesével kell beszélnie. Ész érvekkel és meggyőződéssel elérheti a céljait. De ha kerülő úton próbálna most előre jutni, könnyen belezavarodhat. A magánéletében megengedett a rögtönzés. Egy laza este, könnyed beszélgetés a párjával új színt hoz az életükbe.

Bak

12.22-01.20

A szakmai életében jól haladnak a dolgai, elégedett lehet önmagával. Tervszerűen halad előre és mindez megnyugtatóan hat Önre. Az elégedettsége ahhoz vezet, hogy otthonában is képes meghittséget teremteni. Partnere hálás ezekért a pillanatokért, mert körülötte viszont felfordult a világ. Segítsen neki feldolgozni az őt ért eseményeket. Ne legyen akaratos, sokkal inkább megértő. Engedje, hogy az érzelmei vezéreljék most Önt abban, hogy segítő kezet nyújt neki.

Vízöntő

01.21-02.19

Fennáll a veszélye, hogy a felettesével vitába keveredik. Pedig a legjobb lenne ezt elkerülni. Nem azért, mert sosem szerencsés ellent mondani a főnöknek, hanem azért, mert egy nézeteltérés során oly hevesen képviselné az érdekeit, mellyel a karrierjét is veszélyeztetné. Szorítsa hát össze a fogát és kössön akkor is egyezséget vele, ha érzi, Önnek lenne igaza. Majd az idő kárpótolja a mai cselekedetéért.

Halak

02.20-03.20

A határidők már szorongatják, ráadásul rendkívüli események is csak fokozzák a hangulatot a munkahelyén. Fontos, hogy most rendet tudjon teremteni és nem csak az asztalán, hanem a fejében is. Tervezze meg a lépéseket, melyeket meg kell tennie ahhoz, hogy ne alakuljon ki káosz Ön körül. Tartsa magát az elképzeléseihez, mert csak így kerülheti el a teljes összeomlást. Ha sikerül, elégedetten zárhatja a napot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!