Asztrológia

2013.01.12. 11:29

Napi horoszkóp – szombat 2013.01.12.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Annyi házimunka vár Önre, hogy azt sem tudja, hol kezdjen neki. Úgy érzi, képtelen végezni azokkal a feladatokkal, melyeket célul tűzött ki maga elé. Mivel félbehagyni semmit nem szeret, két lehetősége van. Bevonja családját is, segítséget kérve tőlük, vagy egyszerűen átértékeli a dolgokat és fontossági sorrendet állít fel. Amit ma mégsem tudna ma végrehajtani, úgyis megvárja, és nem dől össze a ház, ha nem ragyog minden ablak.

Bika

04.21-05.21

Feltámad Önben a kalandvágy. Most szívesen fog valami újba, teszi próbára az erejét, feszegeti a határait. Élvezze a mai nap minden pillanatát, keresse a kihívásokat. Hirtelen úgy érzi, valamiért beszélgetnie kell a szomszéddal, pedig eddig észre sem vették egymást, vagy kifejezetten ellenséges volt a viszonyuk. Tekintse ezt a beszélgetés is valami új kezdetének, ki tudja, még az lehet, barátokká válnak.

Ikrek

05.22-06.21

A mai napon a praktikus, gyakorlatias énje győzedelmeskedik. Akadályokba ütközik, de nem habozik egy percig sem, nem keresi hosszasan a megoldást, csak belevág és leküzdi. Egy perc alatt a fejében összeáll minden részlet és nem hagyja magát eltántorítani attól, hogy a végére járjon. Így aztán este igazán elégedetten, és jócskán kifáradva tér nyugovóra, de azzal a tudattal, hogy képes volt még a saját határait is átlépni.

Rák

06.22-07.22

Kiegyensúlyozottan fut neki a napnak. A hangulatát ma semmi sem tudja elrontani. Mivel sugárzik Önből az elégedettség és barátságos mosoly ül az arcán, így környezetében is békét teremt, sok pozitív élményben lesz része. Még a reggeli bevásárlásban is örömét leli, hisz az eladók kedvessége csak még jobban feldobja. Ha van valami, amire vágyik, most ne habozzon azt őszintén feltárni, hisz könnyedén kap segítséget a megvalósításához.

Oroszlán

07.23-08.23

A csillagok ma nem támogatják abban, hogy békét teremtsen szerettei körében. Amennyiben most szeretne a családjával terveiről, elképzeléseiről beszélgetni, komoly ellenállásba ütközhet. Az ellentétek most még mélyebbnek tűnnek, mint ahogyan azt Ön előtte önmagában megfogalmazta. Így aztán a közös nevezőt sem fogják megtalálni, ne is erőltesse. Halasszák el a beszélgetést egy későbbi időpontra, amikorra lenyugszanak a kedélyek.


[poll id="4"]


Szűz

08.24-09.23

A mai nap rutinszerűen indul. Vár Önre a házimunka, bevásárlás, főzés, takarítás. De valami többre vágyik és ezért képes úgy alakítani a napot, hogy délutánra már ne maradjon semmi függőben. Szeretne kulturális téren feltöltekezni, így izgalommal keres olyan kiállítást, színházi- vagy mozielőadást, amely az ízlésétől ugyan távol áll, de most úgy érzi, képes azt befogadni. Ha ezen a napon új ismeretséget köt, az biztosan nem lesz mindennapi kapcsolat és a világról alkotott elképzeléseit alapjaiban fogja megváltoztatni.

Mérleg

09.24-10.23

Úgy érzi, megszállta a múzsa, így ha művészi hajlamai vannak, esetleg hobbija a festészet, az írás, ne habozzon, hogy új alkotásba kezdjen, vagy elővegyen egy évekkel ezelőtt félbehagyottat. A kreativitásának és a nap nyugodt perceinek köszönhetően jó ötletei támadnak. Nagy megkönnyebbüléssel veszi tudomásul, hogy családja partner abban, hogy megvalósítsa önmagát ezen a területen is.

Skorpió

10.24-11.22

Amennyiben utazni készülnek, a mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy megkérje a szomszédokat, ürítsék ki a postaládát, hosszabb távollét esetén pedig locsolják a szobanövényeit. A csillagok ugyanis most támogatják a kapcsolatteremtő képességét. Ennek köszönhetően most senki nem tud ellenállni Önnek, és könnyedén tud olyan feladatokkal is megbízni embereket, melyeket eddig visszautasítottak.

Nyilas

11.23-12.21

Csak most szembesül a ténnyel, mennyi mindent nem vitt véghez, melyet betervezett a két ünnep közötti időszakra. És akkor még a napi feladatok is csak Önre várnak, nem igazán kap segítséget a családtagjaitól. Ne essen pánikba és ne akarjon egyetlen nap alatt annyi mindent megoldani, amit eleve több napra osztott fel. Készítsen pontos ütemtervet, szétosztva az elintézendőket az elkövetkező hétvégékre is.

Bak

12.22-01.20

A mai napon nem vágyik másra, csak arra, hogy eltérjen a megszokottól. Így aztán hozzá sem kezd a házimunkához, az ebédet is házhoz rendelik. Kapva kap az alkalmon, hogy váratlanul elhívják egy kulturális eseményre, kiállítás megnyitására, vagy a baráti társaságban születésnapot ünnepelnek. Azok az emberek, akikkel most ismerkedik meg, arra ösztönzik, hogy az élet nagy kérdéseit új szemszögből közelítse meg.

Vízöntő

01.21-02.19

Rosszat álmodik és ennek érzelmi hatásai ébredéskor rányomják a bélyegüket a hangulatára. Ha igyekszik a napját munkával eltölteni és arra törekszik, hogy a figyelmét lekösse, sikerül kiheverni délutánra a reggeli borongósságát. Még porszívózás közben is csak a szépre gondoljon, egy percre se hagyja, hogy az álma visszaférkőzzön a gondolatába. Amilyen nehezére esik délelőtt erre összpontosítania, annyira lesz hihetetlen az esti órákban, hogy majdnem hagyta veszni a mai napot.

Halak

02.20-03.20

Ma különösen nyitott mások szükségleteinek felismerésére, annak elfogadására. Szűkebb környezetében ennek köszönhetően segítőkésznek mutatkozik. Úgy hozza az alkalom, hogy lehetősége adódik érdekes beszélgetések lefolytatására a szomszédaival, illetve egy régen látott baráttal is összefut. Mindkettő alkalmat ad arra, hogy a korábbi nézeteltéréseket tisztázzák, és új alapokra helyezzék a kapcsolatukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!