Arnót hírei

2017.10.27. 13:38

Közfoglalkoztatottakat ünnepeltek Arnóton

Arnót - A közfoglalkoztatottak napja alkalmából rendeztek ünnepséget csütörtökön Arnóton.

Arnót - A közfoglalkoztatottak napja alkalmából rendeztek ünnepséget csütörtökön Arnóton.

Dr. Üveges István polgármester megköszönte a közfoglalkoztatásban az elmúlt években résztvevők munkáját, és értékelte az idei arnóti közmunkát. Hangsúlyozta, a 2500 lakosú településen, a rendszerváltás óta, közel 200-an vannak munka nélkül, ebből az idén 80 embert sikerült foglalkoztatni. Hozzátette, ez valamivel kevesebb, mint a tavalyi, de szerencsére – fogalmazott dr. Üveges István – a munkaerő­piacon többen el tudtak helyezkedni. A polgármester felsorolta azokat az értékeket is, amelyeket a közmunkások teremtettek az elmúlt időszakban, például az emlékparkot, fedett buszmegállókat, játszóteret.

A polgármesteri értékelő után az arnóti önkormányzat munkatársai az aktuális téli tanfolyamokról, továbbképzésekről tartottak tájékoztatást, majd Szabóné Bikki Ágnes, a miskolci járási munkaügyi központ vezetője mondott beszédet. A rendezvényen fellépett Eperjesi Erika, a Miskolci Nemzeti Színház művésze.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!