boon-sportoldal

2012.04.11. 13:19

Vegyész: Még keresik az edzőmeccs partnert

A VRCK élvonalbeli férfi röplabdacsapata egy hiányzóval készül a Dég elleni bronzcsatára.

A VRCK élvonalbeli férfi röplabdacsapata egy hiányzóval készül a Dég elleni bronzcsatára.A jövő héten pénteken kezdődik az éremjáték a Vegyész RC-Kazincbarcika számára a férfi röplabda NB I rájátszásában. Mint arról már korábban hírt adtunk: a 3. helyért zajló, három nyert meccsig tartó párharcban, a Dági KSE lesz a VRCK ellenfele, és mivel az alapszakaszban a Komárom-Esztergom megyei gárda végzett előrébb, így ők a kedvezményezettjei a párharcnak (ami a pályaválasztásban jelent előnyt). A csatára – amelynek már megvannak a pontos kezdési időpontjai is – a Vegyész egy kivételével teljes létszámban készül.

– Csak Szántai nem látogatja az edzéseket, betegsége miatt, a többiek, a főiskolások is, vagyis mindenki dolgozott az elmúlt napokban – tudtuk meg Dudás Andrástól, a VRCK edzőjétől, aki arra a kérdésre, hogy terveznek-e edzőmeccset a bajnokság utolsó köre előtt, így válaszolt: – Szakmailag indokolt lenne, szeretnénk játszani, de a közelben nincs olyan csapat, amellyel szemben egy edzőmeccs megfelelő felkészülést jelentene, távoli utazásra pedig több ok miatt sem szívesen vállalkoznánk. De azért dolgozunk azon, hogy ha hamarabb nem, akkor a jövő hétre találjunk egy minden szempontból megfelelő ellenfelet.

 A 3. helyért zajló rájátszás programja

Április 20. (péntek), 18.00: Dági KSE – Vegyész RC-Kazincbarcika

Április 22. (vasárnap), 17.30: Vegyész RC-Kazincbarcika – Dági KSE

Április 25. (szerda), 18.00: Dági KSE – Vegyész RC-Kazincbarcika

Április 27. (péntek), 17.30: Vegyész RC-Kazincbarcika – Dági KSE – ha szükséges

Április 29. (vasárnap), 18.00: Dági KSE – Vegyész RC-Kazincbarcika – ha szükséges 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!