szon-sportoldal

2013.02.21. 10:28

Küldjön hírt - Ajak Kupa 2013

Ajak -  Az ajaki önkormányzat már hat éve rendszeresen szervezi az Ajak Kupa sorozatot. Évente kétszer, télen a teremlabdarúgó tornát, nyáron a nagypályás labdarúgó tornát szervezünk közösen az Ajaki Sportegyesülettel.

Ajak -  Az ajaki önkormányzat már hat éve rendszeresen szervezi az Ajak Kupa sorozatot. Évente kétszer, télen a teremlabdarúgó tornát, nyáron a nagypályás labdarúgó tornát szervezünk közösen az Ajaki Sportegyesülettel. Ezen kívül, ősszel az asztalitenisz és sakk kupa is rendszeresen megrendezésre kerül.

Az idén február 17-én a kisvárdai sportcsarnokban 12 csapat közel 100 játékosa nevezett a kupára. Vasárnap 8 órától délután 5 óráig folyamatosan zajló mérkőzésekre kb. száz néző is kilátogatott.

Az ünnepélyes eredményhirdetést megelőzően, Kerekes Miklós Ajak polgármester a szervezők és szurkolók közös döntését jelentette be. Miszerint az egyre nagyobb érdeklődést keltő Ajak Kupát a jövőben, Petró Attila, a 12 éve tragikus balesetben elhunyt, ajaki futballistáról nevezzük el. A bejelentést nagy taps követte és két perc néma csend Attila emlékére.

Eredmények, a 2013. február 17-i Ajak Kupán:

I. Tippmix Fc.

II. Csilla Fc.

III. Piramis Tk.

IV. Önkormányzat

Lejobb Játékos: Makály Róbert, legjobb kapus: Kovács János, gólkirály: Soós Tibor;

Legsportszerűbb csapat: Ágyusok

Rozinka Mihály

sportbizottság elnöke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!