szon-sportoldal

2010.09.06. 10:53

Hiába várt kidurranás...

<p>Jöttek, láttak – egy kivétellel csak nyertek. A kakukktojás a Nyírtelek elleni hazai döntetlen, egyébiránt megsüvegelendő teljesítménnyel rukkolt elő a Szi-Zo Sport megyei első osztályban újonc Nagyszekeres.</p>

Szombaton például a – forduló előtt még második helyen posztoló – Mátészalkát páholta el idegenben a tabella tetején immár tartósan berendezkedő futballcsapat. Mindeközben a gólokkal sem spórolnak: öt fellépésen tizennégy „dugó” a termés.

Háromból három

– Eddig háromból háromszor nyertünk a Szalka ellen, lehet, hogy a mumusa vagyunk – jelezte Della Sándor, a Nagyszekeres edzője. A gárda ugyanis az elmúlt bajnoki évadban, még a megye kettőben oda-vissza legyűrte szatmári riválisát. – Tíz pontra számítottam, természetesen kellemes meglepetés a csapat szereplése. Az edzésen és a meccseken is koncentráltan, fegyelmezetten játszott a társaság: a Nyírtelekkel szemben a második félidőben becsúsztak egyéni hibák, emiatt elúszott a győzelem esélye.

Talán nem mindenki vett komolyan minket, mondjuk ez a mátészalkaiakra nem áll, ők odatették magukat. Azért várhatóan most már figyelni fognak ránk, de még mindig jobb így, mintha beragadtunk volna a szezon elején. Próbálunk támadófutballal operálni, elvégre annak idején én is csatárt játszottam, eddig hál istennek bejött. Nem mellékesen a közönség is erre vevő. Mert szép, szép, ha nyer a csapat, de úgy az igazi, ha közben sok gólt szerez.

Jóképességű játékosok Nagyszekeresen

Noha korábban akadtak, akik szerint a Nagyszekeres kifullad, elfogy a kezdeti lendület – a legutóbb történtek fényesen rácáfolnak a jóslatokra.

– Bízom abban, hogy nem durranunk ki idő előtt, annál is inkább, mivel megfelelő az edzéslátogatottság, ami mindennek az alapja – reagált a felvetésre Della Sándor. – Remélem, képesek leszünk folytatni menetelésünket, elkerüljük a nagy zakókat és persze a sérüléseket, eltiltásokat. Ugyanakkor bátran „nyúlhatok” a kispadon ülőkhöz, szerencsére sok jó képességű játékosra számíthatok. Nem tervezünk messzire, minél több pont megszerzésére törekszünk, mert tapasztalatból tudom, a tavaszi szezon mindig nehezebb.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!