Villanyoszlop volt a végállomás Szikszón

Akt.:
Villanyoszlop volt a végállomás Szikszón
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt vasárnap.

Domaházán, a Dózsa György úton 11 óra körül egy motoros rosszul választotta meg járműve sebességét és egy kanyarban kicsúszott, a motoros pedig elesett, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

n3201608

Szikszón, a Kassai úton 12 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért egy kanyarban lesodródott az útról, majd egy villanyoszlopnak ütközött.

n3201520

Tarcalon, a Sport téren 17 óra körül egy autó sofőrje nem az út vonalvezetéséhez igazította járműve sebességét, ezért áttért a szemközti sávba és a vízelvezető árokban állt meg.

n3114025

Tiszapalkonyán, a Dobó István úton egy autó vezetője túl gyorsan hajtott, ezért lesodródott az útról és egy oszlopnak ütközve állt meg.

n3184439

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset öt esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztását. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –Szerencs.
BOON.HU


hirdetés