Még lehet jelentkezni!

2024.04.26. 13:01

Újabb Tündérszépek álltak kamera elé

Ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, melynek regionális fordulójára május 12-ig jelentkezhetnek a lányok.

Készül a fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó Nagy Nórát fényképezi.

Fotó: Gárdonyi Edina

Nóra és Vivien miskolci lányok, és nem csak ebben hasonlítanak, hanem mind a ketten elmondták, hogy önbizalmuk növelésének céljából is neveztek a szépségversenyre.

Nagy Nóra egy könyvesboltban dolgozik, és a könyvek más módon is kapcsolódnak az életéhez, hiszen a zenehallgatás mellett az olvasás az egyik kedvenc elfoglaltsága. Édesanyja töltött paprikája mellett a pizza az az étel, amire soha nem tud nemet mondani. A fotózás előtt kicsit izgult, de a végén elmondta, hogy nagyon jól érezte magát, tetszett neki a családias hangulat, örül, hogy itt lehetett, nem bánta meg a jelentkezést.

Kövesdi Vivien diósgyőri pultos lány, aki – bár nem volt előtte hasonló tapasztalata – nagyon magabiztosan pózolt a kamera előtt, könnyen teljesítette a fotós instrukcióit, ösztönösen jól mozgott a kamera előtt. A családja és a barátai ösztönözték a jelentkezésre, ő pedig hagyta magát rábeszélni, mert szeretné visszakapni a magabiztosságát. Szabadidejében szeret a természetben lenni, egyik hobbija a természetfotózás. Kedvence a Road zenekar és a Nem kell más című dal.

A csütörtöki fotózásunkon további két lány is részt vett, hamarosan őket is bemutatjuk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában