Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.02. 10:54

Ketten megsérültek az árokba hajtó Renaultban Nyírturánál

Nyírtura - Péntek este egy árokba futó személygépkocsi miatt kaptak riasztást a rendőrök, a mentők és a tűzoltók a 4-es főútról.

Nyírtura - Péntek este egy árokba futó személygépkocsi miatt kaptak riasztást a rendőrök, a mentők és a tűzoltók a 4-es főútról.Az elsődleges információ szerint egy Renault Clio tartott Nyírtura felől Nyírbogdány irányába a 4-es főúton, pénteken 21 óra körüli időben. A gépkocsi eddig tisztázatlan okból egy ránézésre nem túl veszélyes szakaszon a menetirány szerinti baloldalba futott, ott az árokban haladt tovább addig, amíg meg nem akadt egy ponton. A gépkocsi megrongált egy közúti táblát is, és a benne utazók közül ketten megsérültek. A mentők a sérülteket kórházba vitték. A rendőrség eljárás során vizsgálja a baleset körülményeit. A műszaki mentéshez riasztást kaptak a Nyíregyházi és Demecseri tűzoltók is. A kárhely meghatározása vélhetően a nem pontos bejelentés miatt volt bizonytalan. Az áramtalanítás után egy teherjármű kivontatta a sérült gépkocsit az útra, majd később egy szállítójármű vitte el.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!