Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.15. 14:18

Kamionok ütköztek egymással Székelynél

Székely - Hármas karambol történt a jeges úton Székely közelében, amikor két kamion és egy autó ütközött egymással.

Székely - Hármas karambol történt a jeges úton Székely közelében, amikor két kamion és egy autó ütközött egymással.Az elsődleges információ szerint csütörtök este egy DAF kamion tartott a 4-es főúton Berkesz felől Nyírbogdány irányába. Székelynél a járművezető egy baleset miatt lassított, ám a járműszerelvény a kis sebesség ellenére a jeges, enyhén balra leejtő úttesten nem tudott megállni.

A kamion átcsúszott a menetirány szerinti baloldalba, ahol az álló gépkocsisorban egy szerb DAF kamionnak ütközött, majd a mögötte álló Opelnek, végül egy másik szerb DAF-nak.

A balesetben személyi sérülés nem történt, de a két kamion az oldalával egymáshoz szorult, és a jeges úttesten nem tudtak elválni egymástól. A műszaki mentéshez a baktalórántházi tűzoltók kaptak riasztást, majd a nehézségeket tapasztalva az utat lezárták, a forgalmat a székelyi polgárőrök segítségével terelték. A demecseri rendőrőrs intézkedett a balesetben. (A kamionok mögött egy kis tehergépkocsi és egy autóbusz is keresztbe fordult a jégen).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!