Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.10.07. 11:22

Ingyen járnak "csodaágyra" Nyíregyházán!

<p>Nyíregyháza - Ma már, ha valamit úgy reklámoznak, hogy nincsenek kötöttségek, és még ráadásként ingyen van, akkor az a vállalkozás tutira sikeres lesz. <dia width="900" height="700" alt="Ingyen járnak csodaágyra Nyíregyházán! 2008.10.07."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ingyen_j_rnak__csoda_gyra__Ny_regyh_z_n__20/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Ingyen járnak csodaágyra Nyíregyházán! 2008.10.07." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/csodaagy-nyiregyhaza-kezelesek.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/csodaagy-nyiregyhaza-kezelesek-2.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Valahogy így tudnám körülírni azt a koreai céget is, amely úgy kereskedik masszázságyakkal, hogy azt napi 40 percre bárki ingyen kipróbálhatja. Kíváncsi, hogy a nyíregyháziaknak vajon mi erről a véleménye? A SZON utánajárt, nézze meg Ön is!

A Selyem utcán lévő épületbe belépve érdekes kép fogadja a látogatókat. Fehér ruhába öltözött emberek mindenhol, akik a sorukra várnak. Kissé odébb legalább húsz ember zöld hálózsákhoz hasonló takaróba bugyolálva fekszik egy ágyon. Mellettük egy távirányítóra hajazó készüléken piros számok villódznak. A kép engem elsőre egy modern véradóállomásra emlékeztetett, de mint megtudtam, ide az emberek gyógyulni járnak. Kovács Miklós az ágyakat forgalmazó cég megyei kirendeltségének igazgatója elmondta, hogy a világon egyedüliként ők forgalmaznak olyan masszázságyat, amely gyógyászati segédeszközként van elismerve. A többi hasonló ágy csupán wellness segédeszközként funkcionál. Mégis mitől ilyen különlegesek ezek az ágyak?

Kovács Miklós elmondta, hogy az ágy öt különböző terápiát nyújt egyszerre. Az öt terápia a következő: masszázs, hőterápia, hélium és infra-fényterápia és akupresszúra.

Az egyedüli kezdeményezésről megtudtuk, hogy naponta nagyjából háromszáz ember veszi igénybe az ingyenes kúrát, amely mindenképpen megéri a ráfordítást mert ez nem titkoltan egy befektetés, vagy ahogy a gyógyult betegekről Kovács úr fogalmazott - „Ők a reklámhordozóink.”

Kíváncsiak voltunk arra is, hogy a „csodaágy” milyen betegségekre nyújt megoldást. Kovács István elmondta, hogy ő kizárólag a betegek gyógyulásáról tud beszámolni, amelyek között volt szklerózis multiplex, vérnyomás problémák, allergia, pajzsmirigy daganat, illetve ízületi és gerincbántalmi megbetegedések.

Az éppen kezelésre érkező Fülöp Gyula elmondta, hogy neki a mai lesz a 467. kezelése. Az idős úr hosszasan ecsetelte, hogy mennyi problémájára nyújtott már megoldást a csodaágy. Többek között a kezelések után vissza kellett mondani a kiírt protézis műtétet, mivel az egyszer csak helyrejött. Fülöp úr így vélekedett arról, hogy milyen az élete az ágy nélkül - „Mint aki narkós, a test, a szervezet igényelte, hogy jöjjek!”

Ragány Lászlót éppen az ágyban fekve sikerült megkérdeznünk, hogy ő miként vélekedik a csodaágyról. Elmondta - „Visszavitt bennünket az időben, a problémákat felszínre hozza, majd meggyógyítja.”

Ragány úr elárulta nekünk a receptet - „kitartás, szorgalom, hit és gyógyulás. Ez tuti!” Majd összefoglalva így jellemezte a terméket - „Fantasztikus, egy orvos a háznál, ha ez ott van!”

A bemutató üzletben várakozva egyszer csak megszólalt a zene, s a koros hölgyek és urak ütemes tapshoz kezdtek. Ezután bemelegítő tornához láttak, amely után jöhetett a kezelés.

Fülöp Gyula is lelkesen mozgatta át ízületeit, majd boldogságtól átszellemült arccal elindult a csodaágy felé. Az idős úr mellesleg két vidám tapsikolás közben elárulta - bízik abban, hogy egyszer neki is lehet otthon egy csodaágya, majd hozzátette - „Sajnos nem állok úgy anyagilag, hogy akár részletre megtudnám venni!”

Kapcsolódó cikkek:

- M. István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!