Sport

2016.06.28. 19:32

Videó: Ismét hatalmasat parádézott a legendás izlandi kommentátor

Miután Izland az Ausztria elleni csoportmeccs hosszabbításában gólt lőtt, a fél világ megismerte Gudmundur Benediktsson nevét.

Miután Izland az Ausztria elleni csoportmeccs hosszabbításában gólt lőtt, a fél világ megismerte Gudmundur Benediktsson nevét.

Azóta még egyszer érkezett hír a hősünkről, amikor az Eb közben arra ugrott haza, hogy kirúgták a segédedzői állásából.

Benediktsson természetesen az Anglia elleni hétfői történelmi győzelmet is közvetítette és ahogyan az várható is volt, az álomszerű eredmény megint álomszerű visongást váltott ki belőle.

A Guardian lefordította, hogy emberünk miket is visított ekkor, a lefújás utáni rohamában:

Megvan! Megvan! Sosem megyünk haza! Élj úgy, ahogy akarsz, Anglia! Izland fog Franciaországgal játszani vasárnap! Franciaország-Izland! Mehettek haza! Hazamehettek Európából is! Húzzatok el, ahová csak akartok! Anglia-Izland 1-2, ez a végeredmény itt Nizzában!”

Forrás: 444.hu.


Kiszivárgott egy videó, amin az látható, hogyan ünnepelt a legjobb nyolc közé jutó walesi válogatott, amikor a harmatgyenge, teljesen fantázia nélkül játszó angol válogatott hétfő este kiesett Izland ellen.

Aron Gunnarsson csapatkapitány parancsára egész Izland skandálta, hogy „HU!”.

Az Európa-bajnokság egyik legnagyobb hőse az izlandi kommentátor, aki az osztrákok elleni meccsükön a győztes gól pillanatában visítórohamban tört ki, latin-amerikai kollégáit is lenyomva ezzel: Gudmundur Benediktsson igazi nemzetközi sztár lett, de ez sem óvta meg attól, hogy munkanélküli legyen.

Meg is van a labdarúgó Európa-bajnokság kommentátor-csúcsteljesítménye: Gudmundur Benediktsson, Izland. Latin-Amerika elbújhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!