Videó: Elképesztő! Embert nem hallottunk még így örömből visítani

Akt.:
Saint-Denis, 2016. június 22. Robert Almer osztrák kapus (hátul) nem tudja kivédeni az izlandi Ingvi Traustason (elöl) lövését a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójának Izland - Ausztria mérkőzésén a Saint-Denis-i Stade de France-ban 2016. június 22-én. A találkozó Izland 2-1 arányú győzelmével zárult.
Saint-Denis, 2016. június 22. Robert Almer osztrák kapus (hátul) nem tudja kivédeni az izlandi Ingvi Traustason (elöl) lövését a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójának Izland - Ausztria mérkőzésén a Saint-Denis-i Stade de France-ban 2016. június 22-én. A találkozó Izland 2-1 arányú győzelmével zárult. - © MTI/AP/Francois Mori
Meg is van a labdarúgó Európa-bajnokság kommentátor-csúcsteljesítménye: Gudmundur Benediktsson, Izland. Latin-Amerika elbújhat.

Izland, ez a lélekszám szerint fél Borsod-Abaúj-Zemplénnyi ország továbbjutott csoportjából, nem is akárhogy: legyőzték Ausztriát, méghozzá egy utolsó perces góllal.

Az ember elképzeli, hogy mennyire örülhetett ennek az izlandi kommentátor, de a képzelet semmi a valósághoz képest.

Íme:

Azóta megjelent Gudmundur Benediktsson gólörömének is a felvétele:

Forrás: 444.hu.


Videó: Így dühöngött Cristiano Ronaldo

Úgy tűnik, Cristiano Ronaldo is nehezen viselte a szerdai meccs izgalmait. Dzsudzsák Balázs második vezető gólját a sztárfocista egy dühkitöréssel nyugtázta.

Videó: Így reagált a két kispad a magyar-portugál hat góljára

Ezer gól- vagy cselösszefoglalónál is izgalmasabb az a videó, ami semmi mást nem mutat, mint a kispadokat, miközben egymás után lesz 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2, aztán 3:3.

Videó: Ezt látni, hallani kell! – Verset írt Hajdú B. István Dzsudzsákék nagyságáról

Ha költészetben rendeznének Európa-bajnokságot, akkor Hajdú B. István, az M4 Sport kommentátora valószínűleg lemaradna a dobogóról. Mivel azonban József Attila klasszikusának átdolgozása a magyar futball rajongóinak szól, ezért aztán hihetetlenül kedves a magyar fülnek.
hirdetés


hirdet�s