Sport

2016.02.20. 09:33

DVTK vs. Bp. Honvéd - A lefújásig a helyén maradna Lipták

Miskolc - A szombati Diósgyőri VTK - Bp. Honvéd bajnokin a piros-fehérek védője Lipták Zoltán nehéz meccset és hazai győzelmet vár.

Miskolc - A szombati Diósgyőri VTK - Bp. Honvéd bajnokin a piros-fehérek védője Lipták Zoltán nehéz meccset és hazai győzelmet vár.

Amint azt a Egervári Sándor vezetőedző a pénteki sajtótájékoztatón elmondta: pénzbüntetést kapott a védő, Lipták Zoltán azért, mert a játékvezetőnél hevesen reklamált (ami meg van tiltva), s ezzel felesleges sárga lapot gyűjtött be a 92. percben, de maga a szakember is befizetett egy bizonyos összeget a közös kasszába, mert ő is foglalkozott a partjelzővel a találkozó egy időszakában.


[poll id="1072"]


Lipták Zoltán: – Minden szempontból nagyon nehéz mérkőzés lesz a hétvégi. Ahogyan sajnos mi, úgy a Honvéd is vereséggel kezdte a szezont, vagyis biztos, hogy ők is nagyon szeretnének pontot, pontokat szerezni. Nekünk hazai pályán más célunk nem lehet, mint a győzelem, amiért mindent meg fogunk tenni. Felcsúton a meccs végén, amikor már csak pár perc volt hátra, amikor futottunk az eredmény után, előre mentem, megpróbáltunk még mindent. Reméljük, hogy most majd nem kell ugyanígy tenni, jobb lenne, ha a lefújásig a helyemen maradhatnék, ami azt jelentené, hogy nyertünk.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!