Sport

2015.11.15. 17:32

ÓAM-Ózdi KC: Szoros vereség Nyíregyházán

A férfi kézilabda NB I/B-ben északkeleti rangadót játszottak ezen a hétvégén.

A férfi kézilabda NB I/B-ben északkeleti rangadót játszottak ezen a hétvégén.

A keleti csoport 9. fordulójában az ÓAM-Ózdi KC csapata a bajnokesélyes Nyíregyháza otthonában vendégszerepelt. A sérülésektől megtizedelt ózdiakat végül a szabolcsiak három gólos különbséggel tudták legyőzni.

ÉM-ME


JEGYZŐKÖNYV

Férfi kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 9. forduló

Nyíregyházi KC – ÓAM-Ózdi KC

31-28 (13-11)

Nyíregyháza, 500 néző. V.: Öcs Zs., Tóbiás R.


Nyíregyházi KC: Nagy L. – Nagy Cs. (2), Pánczél (3), Mekaru (3), Tumidalsky (1), GUBÓ (5), TÓTH B. (7). Csere: Oláh (k), Andelic (k), KURBELY (10), Munkácsi M. (-), Varga L. (-), Kaplonyi (-), Bécsi J. (-), Braun (-), Illés (-). Edző: Varga Zsolt.

ÓAM-Ózdi KC: TÓTH K. – Cupkovic (3), Scitovszky T. (-), Horváth Sz. (-), Dukic (-), SZILÁGYI D. (4), MENYHÁRT (4). Csere: Losinczi (k), FEKETE L. (11), Barta D. (-), NYESTE B. (6), Csépányi G. (-). Edző: Szakál György.


Varga Zsolt: - Ezen az estén mindkét csapat igazolta jó hírét, valódi rangadót játszottunk egymással. Jól indítottuk a meccset, és többször volt olyan periódus, amikor elléphettünk volna akár négy góllal is. Nem tettük, az Ózd szívósan küzdött, így az utolsó pillanatig keményen kellett dolgozunk ezért a győzelemért. Gratulálok mindkét csapatnak.

Szakál György: - A rengeteg sérült miatt rossz előjelekkel érkeztünk Nyíregyháza, ettől függetlenül nagyon akartuk a győzelmet. Nem is álltunk a célunktól messze, de sajnos jobbátlövőben ezen az estén lyukasak voltunk. Nagyot küzdött a csapat, mert így is szerettünk volna jobbulást, gyógyulást kívánni az egyesület alelnökének, a kórházban kezelt Marosi Istvánnak. Sajnos a pontok ezúttal elmaradtak, de Pista Bácsinak tudnia kell, hogy az egész csapat, az egész klub mellett áll. Ezúton is sok erőt kívánunk neki!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!