Sport

2015.10.14. 18:04

"Egyszerűen gyengén futballoztunk"

"<em>Játékunkat minősíti, hogy valamire való helyzetet sem tudtunk kialakítani</em>" - nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a kozármislenyi Magyar Kupa-búcsú után.

"Játékunkat minősíti, hogy valamire való helyzetet sem tudtunk kialakítani" - nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a kozármislenyi Magyar Kupa-búcsú után.

Németh Zsolt (Kozármisleny SE): - Büszke vagyok a csapatomra. Felvettük a ritmust az NB I-es gárdával és ez mindennél többet mond. Szeretnénk még egy kört menni a kupában!

Bekő Balázs (Diósgyőri VTK): - Játékunkat minősíti, hogy valamire való helyzetet sem tudtunk kialakítani, egyszerűen gyengén futballoztunk.



Kozármisleny, Miskolc - A labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Kozármisleny SE vendégeként lépett pályára szerdán 15.15-től a legjobb 16 közé jutásért. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!