Sport

2015.10.07. 09:41

Jégkorong BL - Gallóék búcsúja

Budapest/Liberec, 2015. október 6., kedd (MTI) - Galló Vilmos csapata, a svéd Linköping 6-3-ra kikapott a vendég cseh Liberectől a jégkorong Bajnokok Ligájában, a 32 között rendezett visszavágón, és kettős vereséggel búcsúzott.

Budapest/Liberec, 2015. október 6., kedd (MTI) - Galló Vilmos csapata, a svéd Linköping 6-3-ra kikapott a vendég cseh Liberectől a jégkorong Bajnokok Ligájában, a 32 között rendezett visszavágón, és kettős vereséggel búcsúzott.Az első találkozót szeptember 22-én 4-1-re nyerte a Liberec.

A folytatásban is oda-visszavágós rendszerben jutnak el a csapatok a döntőig. A finálé egymeccses lesz, és február 9-én rendezik az addig jobb eredményeket elérő együttes otthonában.

Gallóék búcsúja azt jelenti, hogy nincs már magyar játékos a BL-ben: Sofron István a német Krefeld Pinguinével, Sebők Balázs a finn KalPa Kuopióval, Gáspár Máté pedig az osztrák Black Wings Linz együttesével búcsúzott a csoportkörben.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!