Sport

2015.10.15. 08:41

DVTK: "Gyalázatos produkció"

Miskolc - "Minősíthetetlen, kiábrándító" - így vélekedett a DVTK sportigazgatója, Árki Gábor, aki a helyszínen nézte végig a Diósgyőri VTK kozármislenyi kupakudarcát.

Miskolc - "Minősíthetetlen, kiábrándító" - így vélekedett a DVTK sportigazgatója, Árki Gábor, aki a helyszínen nézte végig a Diósgyőri VTK kozármislenyi kupakudarcát.

A DVTK vereséget szenvedett és kiesett a Magyar Kupából Kozármislenyben a helyi NB III.-as csapat ellen. A találkozót a helyszínen tekintette meg Árki Gábor, aki elárulta, lesz következménye az eredménynek.

- Minősíthetetlen, kiábrándító - osztotta meg véleményét a látottakról a DVTK sportigazgatója a mérkőzést követően a diósgyőriek hivatalos honlapján. - Kozármislenyben egyedül a továbbjutás lett volna elfogadható, azonban mindent elárul a találkozóról, hogy egy NB III-es csapat ellen egyetlen épkézláb helyzetet sem tudtunk kialakítani. Nehéz mérkőzésre számítottunk, tudtuk, hogy mi vár ránk, de azt láttam, hogy a csapat nem érezte át a felelősséget. Ilyen nincs, a mai teljesítményt nem hagyhatjuk szó nélkül, pénzbüntetésre számíthat mindenki, aki kivette a részét a kudarcból. A szurkolókat nagyon sajnálom, azokat is, akik időt és pénzt nem sajnálva elutaztak velünk, és azokat is, akiknek a televízió előtt kellett végignézniük ezt a gyalázatos produkciót.


[poll id="1023"]



Budapest - A harmadosztályú Kozármisleny óriási meglepetésre 1-0-ra legyőzte az élvonalbeli Diósgyőr együttesét a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójában, ezzel bejutott a 16 közé. tovább »

"Játékunkat minősíti, hogy valamire való helyzetet sem tudtunk kialakítani" - nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a kozármislenyi Magyar Kupa-búcsú után. tovább »

Kozármisleny, Miskolc - A labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Kozármisleny SE vendégeként lépett pályára szerdán 15.15-től a legjobb 16 közé jutásért. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!