Sport

2015.09.13. 19:11

Békéscsaba vs. DVTK - Itt a piros, hol a piros

Miskolc - A pályán villant Bacsának a piros lap a meccs után, de az az elektronikus jegyzőkönyvben nem szerepel.

Miskolc - A pályán villant Bacsának a piros lap a meccs után, de az az elektronikus jegyzőkönyvben nem szerepel.

A meccs hajrájában ömlöttek a sárga lapok. Erdős játékvezető – aki általában jó teljesítményre képes – a bajnoki elején meg akarta fogni a csapatokat, a Liptáknak adott korai sárgája, amit nem előzött meg figyelmeztetés, erre utal. Aztán a vehemens mérkőzés közben előkerült még párszor a sárga, nem egyszer a Bacsa ellen elkövetett szabálytalanságok miatt, és reklamálásokért, amibe a már említett diósgyőri játékos is „belekeveredett”. Tény, hogy nagyon nem hagyták futballozni, érvényesülni a gyorsaságát a diósgyőri támadónak, Bényei csak ritkán tudta tisztán szerelni, és mégis megúszta sárga nélkül. A hazai együttesnek jobb volt a „lapjárása”, a pirosba húzókat is megúszták a világosabb színűvel, viszont a vendég oldalon erősebbek voltak a színek. Valószínűleg emiatt forrt még a meccs után is Bacsa, aki újra beszólt a játékvezetőnek, így Erdős felmutatta neki a piros lapot. Ezt a jelenetet fotósunk is megörökítette, nem úgy a meccs elektronikus jegyzőkönyve, amelyet a játékvezetők töltenek ki, és amely a labdarúgó szövetség honlapjáról a nyilvánosság számára is elérhető, ugyanis ebben nem szerepel a Bacsa-féle piros lap.

Lapunk információi szerint viszont az elektronikus jegyzőkönyvnek abban a részében, amely csak a csapatok számára látható, le van írva, hogy milyen kifejezéséket használt a diósgyőri játékos, amivel kiérdemelte a pirosat.

ÉM-BCS



Miskolc – A Diósgyőri VTK gárdája ismét hősiesen küzdött: a sereghajtó Békéscsaba otthonában a 88. percben szerezte a döntetlent érő találatot Bekő Balázs együttese. Ön szerint ki volt a piros-fehérek legjobbja? tovább »

"Úgy néz ki, hogy ha hibázunk, akkor rögtön büntetnek, mi pedig sok lehetőségből sem tudunk, vagy csak nagyon nehezen sikerül eredményt elérni" - nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Békéscsaba elleni, idegenbeli 1-1-es döntetlen után. tovább »

Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 8. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Békéscsaba 1912 Előre vendégeként lépett pályára szombaton 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!