Sport

2015.03.21. 13:50

MARB Miskolc Rally - Startolnak a MARB-osok

Miskolc - Az adminisztratív és a technikai átvételekkel elkezdődött az idei Magyar Amatőr Rally Bajnokság.

Miskolc - Az adminisztratív és a technikai átvételekkel elkezdődött az idei Magyar Amatőr Rally Bajnokság. A kötelező ellenőrzések után szombaton a mezőny a pályabejáráson vesz részt Parasznya és Lyukóbánya között. Vasárnap ezen a szakaszon összesen hat gyorsaságit teljesítenek a párosok az Északi Régió nyitó versenyén. Az eseményen több mint félszáz MARB-os kettős, majd negyven licences és tíz előfutó startol. Az első gyorsasági reggel 7.15-kor indul, a pályát a 6 órai zárást követően már csak gyalogosan lehet megközelíteni. A technikai átvételeken készültek a képek >>>

ÉM-ME


Elérhetővé vált a MARB Miskolc, Parasznya – Lyukóbánya közötti versenyének nevezési listája, amelyből kiderül, hogy az előttünk álló hétvégén közel száz versenyautót láthat majd a gyorsasági szakasz mellé kilátogató közönség. tovább »

Az előttünk álló hétvégén megkezdődik a tíz futamból álló amatőr rally bajnokság. Az Északi Régió nyitó versenyének Miskolc lesz a központja. tovább »

Hétvégén Miskolcon kezdődik meg a tíz versenyből álló amatőr rallysprint bajnokság. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!