Sport

2015.01.29. 10:21

Kádár Tamás már orvosin vesz részt

Miskolc - Amennyiben megfelel a válogatott védő, akkor Lengyelországban folytatódik a karrierje.

Miskolc - Amennyiben megfelel a válogatott védő, akkor Lengyelországban folytatódik a karrierje.

A hétfői, Tatran Presov elleni előkészületi találkozó után keddre pihenőnapot kaptak a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának játékosai, ám a munka szerdán tovább folytatódott. Amint arról már írtunk, a hét eleji találkozót kisebb sérülés miatt az oldalvonalról figyelte a brazil védő, William Alves, aki azonban szerdán már bekapcsolódhatott a foglalkozásba. Nem volt ott az eperjesiek elleni keretben a holland középpályás, Julian Jenner sem, információnk szerint a betegséggel küzdő légiós a jövő héten állhat Sivic Tomislav vezetőedző rendelkezésére. Ugyancsak a piros-fehérekhez kapcsolódó hír, hogy a tavaszi szezonban – kölcsönben – Szabó Balázs az NB II-es Soproni VSE-GYSEV-nél futballozik majd, illetve az, hogy szerb középpályás, Milos Krstic hivatalosan is aláírt Diósgyőrbe.

Szombaton mérkőzés

A tréner egyedül lapunknak jelentette ki azt hétfőn, hogy a törökországi edzőtáborozás előtt még szeretné, ha csapata tudna egy felkészülési meccset vívni. Csütörtökön délelőtt pedig napvilágot látott az ellenfél kiléte is: szombaton 16 órától Budapesten játszik egymás ellen a DVTK és a másodosztályú Ajka. A találkozó helyszíne a Fáy utcai műfüves edzőpálya, a mérkőzést zárt kapuk mögött rendezik.

Szintén kedden számoltunk be arról, hogy a válogatott védő, Kádár Tamás eligazolása egyre valószínűbb, miután a lengyel Lech Poznan és a DVTK megállapodott egymással, s a diósgyőriek futballistája is megkapta a szerződéstervezetet.

Szerdán kora este előrelépés történt az ügyben, ugyanis a 24 éves hátvéd elfogadta a polák klub által kínált feltételeket és ma már orvosi vizsgálaton vesz részt. Amennyiben ezen megfelel, úgy csatlakozik a február 6-ig Törökországban edzőtáborozó poznaniakhoz. Kádár Tamás 2013 januárjától 2013 júniusáig kölcsönben szerepelt a DVTK-ban, majd azon a nyáron 2+1 éves szerződést írt alá az Andrássy útra. Ezzel minden bizonnyal megnyílt az út a paksi Kovács Gábor Diósgyőrbe érkezése előtt (a tolnaiak vélhetően ezért is szerződtetik Rodenbücher Istvánt)…

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!