Sport

2015.01.01. 16:45

Gimnasztráda: négy arany és két különdíj

Tiszaújváros - Négy aranyminősítéssel és két különdíjjal tért haza a Tiszaújvárosi DSE Gimnasztráda csapata a Magyar Látványtánc Sportszövetség (MLTSZ) nemrégiben, Budakalászon megrendezett kupa versenyéről, melyre 245 koreográfiával érkeztek a csapatok.

Tiszaújváros - Négy aranyminősítéssel és két különdíjjal tért haza a Tiszaújvárosi DSE Gimnasztráda csapata a Magyar Látványtánc Sportszövetség (MLTSZ) nemrégiben, Budakalászon megrendezett kupa versenyéről, melyre 245 koreográfiával érkeztek a csapatok.A tiszaújvárosi lányok felnőtt formációs kategóriában versenyeztek, négy koreográfiával. A legmagasabb pontszámot az UNDO című színpadi gimnasztikus látványtánc szerezte meg, mely az arany minősítés mellett különdíjat is kapott. A sporttáncok közül az Euromix című aerobik produkciót a zsűri egy arany minősítéssel és egy különdíjjal jutalmazta. A Barbie, Wake me up című akrobatikus látványtánc, valamint a Red Dress című modern színpadi látványtánc is arany minősítést szerzett. A vezetőedzők, Haisz Vanda és Kopcsó Józsefné nagyon büszkék a következő sportolókra: Balogh Flóra, Bárócz Réka, Baumgartner Leona, Berki Dorottya, Bodnár Bettina, Bujtor Tamara, Czank Regina, Cservenák Kata, Dudás Kitti, Fedor Eszter, Gulyás Emma, Hímer Dorina, Kalmár Zsófi, Kavicsánszki Olívia, Kovács Liliána, Lükő Nikolett, Madár Éva, Molnár Tímea, Nagy Nelli, Nagy Stella, Orliczki Petra, Rácz Cintia, Szabó Orsolya, Tóth Melinda, Vincze Mercédesz. Köszönet illeti Madár Éva segédedzőt és Bárócz Katalint, akik a sportolókkal és a vezetőedzőkkel együtt rengeteget dolgoztak ezért az eredményért. A csapat főtámogatói a Tiszaújvárosi Önkormányzat és a Tiszaújváros Jövőjéért Alapítvány.

További információt és fotókat a www.gimnasztrada.hu honlapon találhatnak az érdeklődők.

ÉM-SZIS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!