Sport

2015.01.16. 10:48

B.-A.-Z. megye Év Sportolója 2014 - Szavazzon az év sportolóira! Döntő!

Miskolc - Ön döntheti el, hogy kik legyenek a 2014-es esztendő legjobb Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sportolói, csapatai, edzője, hogy kik kapják a közönség díját hét kategóriában (utánpótlás leány, utánpótlás fiú, utánpótlás csapat, felnőtt női, felnőtt férfi, felnőtt csapat, edző).

Miskolc - Ön döntheti el, hogy kik legyenek a 2014-es esztendő legjobb Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sportolói, csapatai, edzője, hogy kik kapják a közönség díját hét kategóriában (utánpótlás leány, utánpótlás fiú, utánpótlás csapat, felnőtt női, felnőtt férfi, felnőtt csapat, edző). A döntőben január 22-ig kétféleképpen lehet voksolni: az Észak-Magyarország napilapból kivágott szavazószelvénnyel, amelyet személyesen vagy levélben az Észak-Magyarország címére (3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3.) kell eljuttatni, vagy a Borsod Online-on.

A döntőben a szavazatokat 2015. január 22-én, csütörtökön 12 óráig várjuk. A kategóriánkénti ötös döntőben mindenki tiszta lappal indul (az elődöntőben kapott voksok nem számítanak és az elődöntős szavazatokat nem vesszük figyelembe az eredmények összegzésénél). A győztesek azok lesznek, akik csütörtökön délig a legtöbb szavazatot kapják.

A szavazók között 4 darab Észak-Magyarország ajándékcsomagot sorsolunk ki, és a szerencsés nyerteseket meghívjuk a díjátadó gálára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!