Sport

2014.12.06. 20:50

Vegyész RC: Harcos játékkal a sikerért

Kazincbarcika - Vasárnap este hazai környezetben szerepel a Vegyész RC-Kazincbarcika férfi röplabdacsapata.

Kazincbarcika - Vasárnap este hazai környezetben szerepel a Vegyész RC-Kazincbarcika férfi röplabdacsapata.A sárga-kékek az NB I-es bajnokság 12. fordulójának keretében vasárnap 17 óra 30 perctől a Szolnoki Főiskola RKSI gárdájával mérik össze tudásukat.

Új szakasz

– Új szakasz kezdődik a bajnokságban – kezdte Dudás András, a barcikaiak vezetőedzője. – Az alapszakasz visszavágóinak időszakához érkeztünk, és számunkra kedvező, hogy ezekre a meccsekre hazai környezetben kerül sor. Itt jegyzem meg, hogy felújított csarnokunkban minden nagyon szép lett, már csak a parkett generálozása van hátra, erre azonban később kerül sor. Ami a szolnokiakat illeti: 3:0-ra nyertünk legutóbb náluk, de korábban általában úgy jártunk, hogy vendégként mi, nálunk pedig ők diadalmaskodtak. Most egészen biztos vagyok abban, hogy nem folytatódik ez a keresztbe verés, a Főiskola RKSI ugyanis ezúttal rosszabbul szerepel, mint az elmúlt idényekben. Akármilyen összeállításban szereplünk majd, harcosan kell küzdenünk, és azt kell tennünk, amit legutóbb előadtunk. Ebben egyébként semmi különös nincs: erőteljes nyitásokat, jó szervafogadást, gyors és pontos támadásépítést, továbbá kemény befejezést kértem a fiúktól, akik erre az igényemre természetesen bólintottak. Mivel nincs okom arra, hogy kételkedjek bennük, ezért velük együtt arra készülök, hogy növeljük győzelmeink számát.

Több hiányzó lesz

A szakvezető ezután kijelentette, hogy ezúttal sem fognak legjobb összetételükben pályára lépni, ugyanis a szokásos „koreográfia” szólt közbe.

– Ezeket a bajokat napok óta tudjuk – folytatta a tréner. – Sérülés miatt ketten egészen bizonyosan nem lesznek társaik között. Csizmadia ujjtörése miatt van a maródiak listáján, Blázsovicsnak pedig az egyik edzésen kifordult a bokája, ezért kihagyja az összecsapást. Jó hír viszont, hogy Antal ugyan még érzi a fájós vállát, de orvosi döntés alapján már elkezdhette a munkát, kilábalt a részleges szakadásából, s valamennyi időt már a pályán tölthet. Végül még annyit, hogy nálunk munkahelyi elfoglaltság miatt is mindig van mulasztó, most Kovács Z. fog dolgozni, ezért nem meccselhet.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!