Sport

2014.10.23. 16:04

Újhelyi kosárlabda toborzó

Sátoraljaújhelyen, a városi sportcsarnokban tart lányok számára kosárlabda toborzót szombaton 10 órától az Északi Leány Kosárlabda Sport Klub.

Sátoraljaújhelyen, a városi sportcsarnokban tart lányok számára kosárlabda toborzót szombaton 10 órától az Északi Leány Kosárlabda Sport Klub. A városban harmadik éve csapatot működtető, versenyeztető sportszervezet a sportág iránt érdeklődő 6-13 éves gyerekeket, illetve szüleit várja arra a rendezvényre, amelyen a felnőtt magyar válogatott, valamint az Aluinvent-DVTK élvonalbeli csapatának két játékosa, Czank Tímea és Bálint Réka is részt vesz.

Az érdeklődő gyerekeket arra kérik, hogy sportfelszerelést vigyenek magukkal a játékos foglalkozásra. További információ – az előző évadban egy, a tavalyiban két korosztályos csapatot az országos döntőbe jutásért megrendezett Kelet-magyarországi regionális döntőbe bejuttató, – Móré Csaba edzőtől kérhető a 70/940-67-09-es telefonszámon.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!