Sport

2014.10.07. 21:34

DVTK vs. Nyíregyháza - Sivic: "A fiatal labdarúgók sokat tettek hozzá a meccshez"

Miskolc - A labdarúgó Ligakupában lejátszott DVTK - Nyíregyháza (3-0) mérkőzés után a két csapat vezetőedzője értékelte a 90 percet.<strong>

Miskolc - A labdarúgó Ligakupában lejátszott DVTK - Nyíregyháza (3-0) mérkőzés után a két csapat vezetőedzője értékelte a 90 percet.



Ligakupa, 3. forduló, A-csoport

Diósgyőri VTK – Nyíregyháza SFC 3-0 (3-0)

Diósgyőr, 1328 néző. V.: Nazsa (Horváth R., Bozó).

Diósgyőri VTK: Rajic (Bősz, 77.) – Bodnár (Csicsvári, 69.), Szalai, Debreceni, Nemes – Szabó B. (Kövér, 61.) – Csirszki, Bori, Icsó – Bacsa, Boros (Gresó, 56.). Vezetőedző: Sivic Tomislav.

Nyíregyháza SFC: Ovszijenko – Patály, Szokol, Fodor, Jánvári – Rubus (Spitzmüller, 55.) – Zivanovic (Vámos, 46.), Kostic, Sándor (Nagy Z., 79.) – Koller (Markovics, 66.), Sárközi (Molnár, 46.). Vezetőedző: Csábi József.

Sárga lap: Szokol az 52., Kövér a 71., Sándor a 74., Patály a 76. percben.

Jók: Bori, Debreceni, Csirszki, Icsó, ill. Sándor.


Percek, gólok

10. perc: Csirszki lőtte kapura a labdát, laposan, jobbról, 16 méterről, Ovszijenko csak kiütni tudta a próbálkozást, a kipattanóra Icsó érkezett, aki 6 méterről a hálóba passzolta a lasztit, 1-0.


16. perc: Bori végzett el balról szögletrúgást, a rövid alsó sarokra csavarta labdája a jobb kapufára pattant, onnan pedig tovább középre, az érkező Bacsa pedig 7 méterről a kapu jobb oldalába bombázott, 2-0.


44. perc: Bacsa cselezgetett a 16-oson belül, a bal oldalon, majd három védő között is csapattárshoz tudta továbbítani a labdát, amelyet Csirszki kapott meg. Ő egy lövőcsellel becsapta rátámadó ellenfelét, majd 12 méterről, nagy erővel a kapu közepébe lőtt, úgy, hogy a játékszer egy menteni igyekvő nyíregyházit érintve került a gólvonal mögé, 3-0.


Edzői nyilatkozatok

Sivic Tomislav (DVTK): – Ma is boldog vagyok, hiszen pár fiatal bemutatkozott egy olyan mérkőzésen, amelyiken lehetett, és odatette magát. Ez külön öröm, mert azt mutatja, hogy az ifjú edzőkollégák is jól dolgoznak, hogy most már fiatalokat is lehet játszatni felnőttek ellen. Köszönöm és gratulálok nekik, csak így tovább! A fiatal labdarúgók sokat tettek hozzá a meccshez, akik pedig az első csapatból velük játszottak, azokkal együtt jó képet mutattak, összességében ez egy pozitív délután volt.

Csábi József (Nyíregyháza): – Gratulálok a hazai csapatnak a győzelemhez. Már a hétvégi bajnokin látszott, hogy nagyon kevesen vagyunk, akkor csak 17 játékost tudtam nevezni. Nem értem, miért nem lehetett lejátszani ezt a mérkőzést szerdán, a válogatott miatti bajnoki szünet ezt lehetővé tette volna, így viszont csak 48 óránk volt a két mérkőzés között. Emiatt pedig több olyan játékos kapott szerepet, akik kényszerből a bajnokin is játszottak. A második félidőben a fiatalok frissességével sikerült egalizálni a meccset, de az első 30 perc eldöntötte a mérkőzés sorsát.



Miskolc - A labdarúgó Ligakupa A csoportjának 3. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Nyíregyháza Spartacus együttesét fogadta Miskolcon, az Andrássy úton kedden 17.00 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon! tovább »


Az A-csoport állása

1. Diósgyőri VTK 3 2 – 1 8-5 6

2. Nyíregyháza SFC 3 2 – 1 5-3 6

3. Ceglédi VSE 3 2 – 1 6-5 6

4. Szolnoki MÁV 3 – - 3 2-8 0


A csoport másik mérkőzésén: Ceglédi VSE – Szolnoki MÁV 2-1 (2-1).


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!