Sport

2014.05.06. 13:11

Zajlik az egynapos futás Ózdon

Ózd - Gördülékenyen zajlik az egynapos futás Ózdon. A Magyar Sport Napján a Teknőc Futó Klub 20 esztendős születésnapja alkalmából meghirdetett 24 órás tömegsportrendezvény kedden 0 órakor indult, és egészen éjfélig tart.

Ózd - Gördülékenyen zajlik az egynapos futás Ózdon. A Magyar Sport Napján a Teknőc Futó Klub 20 esztendős születésnapja alkalmából meghirdetett 24 órás tömegsportrendezvény kedden 0 órakor indult, és egészen éjfélig tart.Az éjszakai órákban többnyire a teknőcösök rótták a köröket a stadion centerpályája körül, délelőtt viszont már több iskolai csoport is megjelent a helyszínen. 10 és fél óra futás után mát nagyjából hatvanan csatlakoztak a felhíváshoz, és futottak legalább 20 percet a 630 méteres körpályán. A teljesített köröket nézve ebben az időpontban az ózdiak majd ötszáznál jártak, ami kis híján elérni a 300 kilométert jelent. A környékről egészen éjfélig várják a sportolni vágyókat az ózdi stadionban.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!