Sport

2014.04.10. 12:17

Gyűjtés a lengyel-magyar barátság jegyében

„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát." - A szervezett diósgyőri szurkolói csoportok gyűjtést szerveznek a szombati DVTK - Kaposvár bajnokin.

„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát." - A szervezett diósgyőri szurkolói csoportok gyűjtést szerveznek a szombati DVTK - Kaposvár bajnokin."Tisztelt Szurkolótársaink!

Bizonyára sokan tudjátok, hogy szurkolótáborunk egy ideje baráti kapcsolatot ápol lengyel szurkolói csoportokkal (GKS Belchatow, Wisla Sandomierz csoportjaival). Mi is jártunk már náluk néhányszor vendégségben szurkolói focitornán, bajnoki mérkőzéseken és ők is jártak nálunk hasonló eseményeken.

Most újra szeretnénk őket vendégül látni és ebből az alkalomból kérnénk a segítségeteket. Gyűjtést szervezünk a várhatóan felmerülő költségek fedezésére. A hétvégi DVTK-Kaposvár mérkőzésen dobozokat fogunk elhelyezni a bejáratoknál és arra kérünk mindenkit, akinek fontos a lengyel-magyar barátság és szeretne minket támogatni a vendéglátás lebonyolításában, hogy dobjon be egy kis összeget a dobozba.

Minden támogatást előre köszönünk!"

- A szervezett diósgyőri szurkolói csoportok -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!