Sport

2013.12.21. 13:47

Vegyész RC: Megoldható feladat vár rájuk

Kazincbarcika - Vasárnap küzd a bajnoki pontokért a Vegyész RC-Kazincbarcika NB I élvonalbeli férfi röplabda csapata.

Kazincbarcika - Vasárnap küzd a bajnoki pontokért a Vegyész RC-Kazincbarcika NB I élvonalbeli férfi röplabda csapata.A sárga-kékek vasárnap 16 órától a Szolnoki Főiskola RKSI vendégeként lépnek pályára.

Hisznek a győzelemben

– Az év utolsó meccsét játsszuk és egyáltalán nem mindegy, hogy milyen teljesítménnyel és eredménnyel köszönünk el 2013-tól – mondta Dudás András vezetőedző. – A Szolnok nálunk nyert 3:2-re, most vissza akarunk vágni. Hosszú sorozat végét zárjuk le, húzós meccs vár ránk, ehhez azonban már hozzászoktunk. Ellenfelünk egységes, de az élcsapatok közül verhető, ráadásul sikerünk esetén a táblázaton is előrébb léphetünk. A csütörtöki, dági vereségünk ellenére is bizakodóan ítéltem meg esélyeinket: hajnalban keltünk, majd indultunk, végül hajnalban érkeztünk... A túrára ráment az első szett, utána két csodálatos játszmánk volt, ezekben remekül mezőnyöztünk, aztán fizikálisan elfáradtunk, visszaestünk, az ötödik szettben ezért már nem tudtunk nagy energiákat mozgósítani. Most ilyen körülmények nem várnak ránk, ennek következtében a végét is jobban kell majd bírnunk. Azt ígérem, hogy harcosak leszünk, beleadunk apait-anyait – és hiszek, hiszünk a győzelemben. Ami pedig 2014-et illeti: a jövő év első heteiben könnyebb meccsek következnek majd, de addig a karácsonyi ünnepek és a szilveszteri mulatság vár ránk.

Szolnokon a vezetőedző munkahelyi elfoglaltsága miatt nem számíthat Orosz és valószínűleg Dudás játékára sem. Utóbbi bokája kifordult Dágon és majd csak a szombati tréning után derül ki, hogy szerepelhet-e? Ha nem lesz teljesen egészséges, akkor kihagyja a fordulót.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!