Sport

2013.08.30. 14:10

Sivic Tomislav a kis görcsről

A diósgyőri szakvezető arra a kérdésre is válaszolt a szombati DVTK - Újpest meccs előtt, hogy mennyire tartja magát olyan szakembernek, aki a ,,győztes csapaton ne változtass!" elvet vallja.

A diósgyőri szakvezető arra a kérdésre is válaszolt a szombati DVTK - Újpest meccs előtt, hogy mennyire tartja magát olyan szakembernek, aki a ,,győztes csapaton ne változtass!" elvet vallja.- Nagyjából így gondolkodok én is, és most az a helyzet van, hogy igazából nincs is miért, és nem is lehet nagyon variálni. Volt rossz pont a csapatban, a múlt héten a Pápa ellen? Szerintem nem, ez csapatmunka volt. Korábban voltak, akik túl könnyen kerültek be a csapatba, és ott is maradtak, most érdemet is szereztek rá, akik egy hete játszottak. Mondok egy példát: Vadászt, aki hiba nélkül játszott, miért venném ki a csapatból, még akkor is, ha Alves, akinek a helyére bekerült, jó játékos?


[poll id="469"]


A szombati (élő tudósítás 19 órától a BOON-on), Újpest elleni bajnokiról a következőket mondta Sivic Tomislav:

- Mindegy ki ellen szereztek hat gólt, aki ennyi találatot összehoz, azt tisztelni, becsülni kell. De nekünk is megvan a saját önbecslésünk, ami nem lehet kisebb az ellenfelünkénél, már csak azért sem, mert hazai pályán nekünk mindenki ellen a győzelem igényével kell pályára lépnünk. Nem lesz könnyű dolgunk, de egy meccs sem az. Az előző öt fordulóban sokat tanultunk, ezt fel kell használunk most szombaton. A múlt heti győzelem azt a kis görcsöt is levette a csapatról, remélem ez fog látszódni az Újpest ellen.


Kapcsolódó cikkek:

 

Miskolc - A beléptető rendszer és az ehhez kapcsolódó előzetes regisztráció alapján a rendezők a szurkolók stadionba való belépési jogosultságát ellenőrzik a szombaton 21 órakor kezdődő DVTK - Újpest labdarúgó mérkőzésen. A fiktív, vagy más nevére szóló jeggyel bejutni szándékozók beléptetését a rendezők megtagadják.

Sivic Tomislavot megkérdeztük arról, hogy a Pápa elleni meccsen miért váltott kapusposzton.

Miskolc - Egy huszonhárom éves ecuadori csatár, Augusto Batioja érkezett Miskolcra csütörtökön.

Akár már az Újpest elleni, szombati meccsen is a kispadra ülhetnek a várt futballisták.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!