Sport

2013.08.22. 10:21

DVTK: Kötetlen beszélgetésre hívják a szurkolókat

Miskolc - Az elmúlt időszakban több olyan esemény is történt a DVTK körül, amely foglalkoztatja a diósgyőri szurkolókat.

Miskolc - Az elmúlt időszakban több olyan esemény is történt a DVTK körül, amely foglalkoztatja a diósgyőri szurkolókat.

A DVTK szurkolói ma tüntetést szerveznek, a diósgyőri klub pedig az alábbi közleményt jelentette meg a dvtk.eu-n:

A klub hivatalos honlapján folyamatos tájékoztatást adott az eseményekről (Rudolf Gergely és l’Imam Seydi szabadlistára helyezése, válasz Luque vádjaira, stb.), de nem reagált minden pletykára (szabályt erősítő kivétel, amikor már a csapategységet veszélyeztette egy mendemonda, mint például Kádár Tamás és Elek Ákos elküldése) és természetesen folyamatban lévő ügyeket sem kommentált.

Ez azonban nem elégítette ki a szurkolók kíváncsiságát és demonstrációt szerveztek csütörtök délutánra. A megmozdulást megakadályozni nincs szándékunkban, ugyanakkor véleményünk szerint egy tömegrendezvény nem alkalmas a higgadt párbeszédre.

De nem szeretnénk kitérni a szurkolók kérdései elől. A kialakult helyzet szemtől szembe történő megbeszélése érdekében Dudás Hunor, Kovács Zoltán és Szivics Tomiszláv személyes találkozóra hívja a szurkolók képviselőit a jövő hét közepén egy később meghatározandó időpontban a Diósgyőri Stadion VIP termébe. A konstruktív beszélgetés érdekében, amikor nem csak a kérdések fontosak, hanem a válaszok is, húsz főben maximalizáljuk a résztvevők létszámát. A szervezett szurkolói csoportok vezetőit kérjük, hogy koordinálják le, kik vesznek személyesen részt ezen a találkozón.

Ezen a találkozón az üzleti titkokat kivéve nem lesz tabu téma, a szurkolók képviselői a legilletékesebbtől kapnak átfogó tájékoztatást a DVTK-nál folyó szakmai és háttérmunkáról. Az oldottabb hangulat és a kötetlen eszmecsere miatt ezúttal kérjük a sajtó munkatársainak távolmaradását, számukra továbbra is rendelkezésre állnak egyéni interjú keretében a DVTK vezetői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!