Sport

2013.05.18. 11:29

Partvonal: Megoldás?

<em>Valakinek engednie kéne, lépni, hogy a diósgyőri ultrák visszatérjenek a lelátóra</em>.

Valakinek engednie kéne, lépni, hogy a diósgyőri ultrák visszatérjenek a lelátóra.Utóbbiak álláspontja az, hogy nem szeretnék megadni az adataikat a jegyvásárláshoz, ha az ország többi stadionjában ez nem kötelező, a klubvezetés meg úgy véli, ha már kiépült itt a beléptetőrendszer, akkor azt használni is szeretnék, mert ennek alkalmazásával, a beléptetésnél korábban tapasztalt visszaéléseket ki tudják szűrni. Ez is jogos, az is jogos, vagyis döntetlen. De mivel az adatszolgáltatásra vonatkozó törvényi kötelezettség még nem lépett életbe, a tesztidőszak alatt valószínűleg el lehetne térni ettől. Például úgy, hogy csak az amúgy is sorszámmal ellátott, a kulturált, az európai színvonalnak megfelelő lelátórészekre, vagyis az ülőhelyekre bilétát váltóktól kérnének adatokat, a DVTK-meccseket „félkomfortos” helyről megtekinteni szándékozókat pedig mentesítenék az adatszolgáltatás alól, így az ultrák név nélkül visszatérhetnének az állóhelyi részre, de már ők is azon a rendszeren keresztül lépnének be, amely kiszűri a korábban trükközőket.


Miskolc - Dudás Hunort, a diósgyőri NB I-es labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetőjét kérdeztük néhány olyan témáról, ami foglalkoztatja a szurkolókat.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!