Sport

2013.04.04. 14:32

WF-DVTK: jegyek elővételben az elődöntőre

Az idei szezon jutalomjátékára már hétfőn is lehet belépőt vásárolni a Work Force-DVTK-nál.

Az idei szezon jutalomjátékára már hétfőn is lehet belépőt vásárolni a Work Force-DVTK-nál.A női kosárlabda NB I rájátszásában a legjobb négy közé jutott Work Force-DVTK csapata szombaton kezdi meg a bajnoki címvédő, a HAT-AGRO UNI Győr elleni elődöntőjét, a Rába-parti városban, 18 órától. A valószínűleg két nyert meccsig tartó párharc (a jelenleg érvényben lévő versenykiírás szerint három nyert meccs kell a döntőbe jutáshoz, de az országos kosárlabda szövetség elnöksége pénteken valószínűleg ezt két meccsesre változtatja, hogy a lehetséges játéknapok csökkentésével még ebben a hónapban be lehessen fejezni a bajnoki küzdelmeket), és a második találkozóját kedden 18.15-től a miskolci városi sportcsarnokban rendezik meg.

Ez utóbbi összecsapásra hétfőn délután már lehet jegyet vásárolni, elővételben, a WF-DVTK klubirodájában 16 óra és 18 óra között, 800 forintos áron (a 14 év alattiaknak és a 65 év felettieknek ezúttal sem kell jegyet váltaniuk, és a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának bérletesei is ingyen tekinthetik meg a kosárlabda bajnokit, éves belépőjük felmutatásával).

A mérkőzés napján a pénztár 17 órakor nyit a sportcsarnoknál, a kapukat 17.30-kor nyitják ki, és mivel ebben a szezonban nem lesznek helyre szóló jegyek, ezért aki jó helyről szeretné megtekinteni a találkozót, annak érdemes korábban érkeznie a helyszínre, már csak azért is, mert a klub felvezető programokról, táncos bemutatókról is gondoskodik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!