Sport

2013.02.18. 18:52

Szerdán ismét Pallagon a Szpari

Nyíregyháza - Mindenki felépült, Varga Krisztián is pályára lép majd a Szpariban.

Nyíregyháza - Mindenki felépült, Varga Krisztián is pályára lép majd a Szpariban.Jó hír a Szpari szurkolóinak: a hétfő délutáni edzésen ott voltak a pár napja még sérülés, vagy betegség miatt edzést, illetve a Loki elleni szombati meccset kihagyók. Hrabina Alex is hazatért Az U 18-as válogatott spanyolországi edzőtáborozásáról, Szilágyi Krisztián viszont még a rehabilitációnál tart.

A héten két meccset játszik Brekk János együttese, eldőlt, hogy szerdán ismét a pallagi pályán lesz fellépése Bajzátéknak, újfent a Loki ellen. Szombaton délután kettőtől a Várda SE látogat majd a Városi Stadionban, a tervek szerint a füves centerpályán rendezik a találkozót. Kedden itt szeretne vezényelni edzést Brekk János, a csapat egyik fele dolgozna a pályán, a másik pedig a nagy lelátó lépcsőin.

Könnyű kitalálni, ahogy a focistáknak melyik helyszín a szimpatikusabb. Az átigazolási időszak hajrájában egy újabb játékos neve merült fel a Spartacusnál. Egy ismert focista, hiszen Varga Krisztián 2011-ben távozott, A Spartacustól, játszott Ibrányban, majd Nyírbátorban, végül Sopronba igazolt. Itt az utóbbi fél évben sérülés hátráltatta, majd pár hete úgy nézett ki, hogy Siófok folytatja. Megfelelt a próbajátékon, ám információink szerint ott mégsem nem tűnik biztosnak a helye, ezért Brekk János a szerdai edzőmeccsen megnézi a balhátvédet. Minczérék (jobbra) szerdán ismét Pallagon meccselnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!