Sport

2013.02.20. 16:37

Nyert a Szpari Pallagon

Nyíregyháza - Varga Krisztiánnak szerződést kínálnak a nyíregyháziak.

Nyíregyháza - Varga Krisztiánnak szerződést kínálnak a nyíregyháziak.Peches volt Reznek Donát. A Szpari fiatal játékosa a keddi tréningen megsérült, felszakadt a szemöldöke. Ugyan varrni nem kellett, ám szerdán nem léphetett pályára Pallagon, ahol ismét a Loki ellen játszottak a nyíregyháziak. A szombati találkozóhoz képest változott a csapat, Bajzát Péter pihent, pályára lépett viszont Bodnár László, Bárányos Zsolt. Utóbbi egy gólpasszal és a góllal tűnt ki. Az első negyedórához közelítve büntetőhöz jutott a Loki, ám Kulcsár lövését Balogh János hárította. Bő tíz perccel később Bárányos átadásából Milan Nikolics volt eredményes. A második félidő hajrájában Bárányos tizenegyesből állította be a végeredményt. A Szpariban lehetőséget kapott az a Varga Krisztián, aki már volt a csapat játékosa, legutóbb Sopronban játszott és úgy volt, hogy Siófokon folytatja. Nos, nem így lesz, mert Brekk János, a nyíregyháziak szakmai igazgatója úgy véli, hogy erősítést jelenthet, így szerződést kínálnak a bal lábas játékosnak.

- Több nagy helyzetünk is volt, és láttam ma szép dolgokat, így összességében elégedett vagyok. Különösen Djurovic, Ambrusz, Bárányos és Nikolics játéka tetszett. Az első húsz percben érződött, hogy tegnap kemény terhelést kaptak a fiúk, de aztán felvették a ritmust. Összeállt egy tengely, ami jól működik. Ami Varga Krisztiánt illeti, látszott rajta, hogy eddig csak műfüvön edzett. Ennyi idő kevés volt arra, hogy ténylegesen felmérjük, de láttam tőle jó dolgokat, ezért szerződést kínálunk neki. Úgy érzem, hasznunkra lehet a rövid passzos gyors játékban - nyilatkozta Brekk János.

DVSC-Nyíregyháza Spartacus 0-2 (0-1).

Debrecen-Pallag, zárt kapuk mögött.

v.: Tatár

DVSC: Szécsi G. (Tót Cs., 71.) – Boros (Fülöp, 71.), Albert (Hajdú, 71.), Szatmári Cs., Engel – Bereczki, Spitzmüller, Gál, Sós (Suskó, 71.) – Kulcsár, Pölöskey (Molnár, 46.).

Spartacus: Balogh- Bodnár, Korolovszky (Ambrusz, a szünetben), Djurovic (Dajka, 75), Varga - Minczér, Pákolicz (Davidov, a szünetben), Nikon, Bárányos - Nikolics (Lukács, 65.), Csorba.

Gól: Nikolics 26.), Bárányos (11-esből, 78.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!