Sport

2013.02.10. 10:43

Brekk János kellemes gondja

Nyíregyháza - Akkor most hogy legyen – tehetné fel a kérdést a Nyíregyházi foci első számú karmestere, hiszen a zenekarban egymást múlják felül a muzsikusok.

Nyíregyháza - Akkor most hogy legyen – tehetné fel a kérdést a Nyíregyházi foci első számú karmestere, hiszen a zenekarban egymást múlják felül a muzsikusok. A szombati edzőmérkőzésen nem lépett pályára a válogatottak sora, Korolovszky, Bodnár, Bárányos, sem a kétszeres NB1-es és egyszeres NB2-es gólkirály Bajzát sem, mégis gólparádénak tapsolhatott a szép számú közönség. A nyíregyháziak mindkét félidő három góllal örvendeztették meg a nézőket, a fiatal Lukács duplája után Nikolics hasonlóan folytatta. A csereként beállt Csorba egy hatalmas bombával köszöntötte a vendégek cerberusát, majd a hajrában Nikon zsinórban harmadik edzőmeccsén volt eredményes. Az első félidő góljain kívül gyakran került helyzetbe a csapat. Ezek talán kellemes gondokat jelentenek a mesternek a tavaszi kezdés előtt.






Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!