Sport

2012.12.13. 20:35

Három arany és egy ezüst a miskolci Korallos lányoktól

Budapest - Az elmúlt hétvégén aták át a 2012. évi országos Gyermek Szinkronúszó Kupa összesített versenyében legjobbnak bizonyult dobogósainak díjait a budapesti Dózsa György úti Honvéd uszodában.

Budapest - Az elmúlt hétvégén aták át a 2012. évi országos Gyermek Szinkronúszó Kupa összesített versenyében legjobbnak bizonyult dobogósainak díjait a budapesti Dózsa György úti Honvéd uszodában.A sportági utánpótlás nevelés támogatásának céljával 2012 évben ismét megrendezésre került az országos Gyermek Szinkronúszó Kupa. A kupaverseny keretében három alkalommal bizonyíthatták felkészültségüket azok a legfeljebb 15 éves szinkronúszó lányok, akik még nem indultak FINA versenyszabályok szerint lebonyolított versenyen. A székesfehérvári Orka Kupán, a monori Delfin Kupán és a budapesti Aqua Kupán elért eredmények versenyszámonkénti összesített versenyében a miskolci KORALL SC színeiben Kató Gitta és Kovács Fanni két aranyérmet, Rózsahegyi-Bóta Kata egy aranyérmet és egy ezüstérmet szerzett egyesületének.


A KORALL Miskolci Szinkronúszó és Úszó Club eredményei

Előírt gyakorlatsor (páros – EGYP)  

  • Kisgyermek korosztály: Rózsahegyi Bóta Kata (klub: KORALL SC) – Kállay Zóra (klub: SYNUS SC – Budapest): 1. hely
  • Gyermek korosztály: Kató Gitta - Kovács Fanni (klub: KORALL SC): 1. hely
  • Mini Egyéni, Kisgyermek korosztály: Rózsahegyi Bóta Kata (klub: KORALL SC): 2. hely
  • Mini Páros, Gyermek korosztály: Kató Gitta - Kovács Fanni (klub: KORALL SC): 1. hely
  • Edzők: Dr. Szőke Zsuzsanna, Vas Mónika, Madarász Fruzsina

    ÉM-JLI

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!