Sport

2012.10.24. 14:26

DVSC vs. DVTK - Együtt néztük: A vendégeknél a kapus volt a legjobb

Megkértük, és együtt nézte velünk a DVSC-TEVA – DVTK futballbajnokit Brézai Zoltán.

Megkértük, és együtt nézte velünk a DVSC-TEVA – DVTK futballbajnokit Brézai Zoltán. „Nézzük együtt” rovatunkban ezúttal Brézai Zoltán, az MTVA szerkesztőműsorvezetője, rádiós sportriporter kommentálta az Észak-Magyarország kérésére DVSC-TEVA – DVTK NB I-es labdarúgó meccset.

– A védelem átjáróház volt ezen a meccsen, így nem lehet jó eredményt elérni, ha 6-0 vagy 6-2 lett volna a mérkőzés akkor sem lenne min csodálkozni – mondta Brézai Zoltán.

– Az első gólnál a védelem baloldala teljesen eltűnt, hogy hol volt Gohér, vagy Seydi fogalmam sincs, de Bódi olyan tisztán maradt, hogy nem is tudott hibázni, ziccerpasszt adott. Persze azért voltak olyan momentumok a második játékrészben, amelyek biztatóak, voltak diósgyőri lehetőségek, és ha ezek közül egy bemegy, nyilván nem ugyanazt a meccset láttuk volna a folytatásban.

A szurkolók és Rybansky

Brézai Zoltán a diósgyőri szurkolók teljesítménye mellett a vendégek kapusát emelte ki.

– A drukkerek előtt le a kalappal, kétgólos hátrányban is úgy biztatták a csapatot, mint máshol, amikor ugyanennyivel vezet egy együttes – folytatta a rádióriporter. – De ezen a magyar viszonylatban jónak számító mérkőzésen a DVTK-ból én Rybansky teljesítményét láttam a legjobbnak. Dacára annak, hogy kétszer is bevették a kapuját. Ha nem véd ilyen jól, még többet kapott volna a csapat.

Brézai Zoltán a Debrecent is dicsérte:

– A hazai együttes sokkal pontosabban játszott, jobban megtalálták az üres terülteket, és képesek volna oda belőni a labdát, és volt is, aki érkezzen rá. Nem kérdés, hogy jobban játszottak. De mondom: valami kapaszkodót azért láttam a DVTK-nál, talán ha nem ilyen jó csapat ellen játszanak, ez majd más együttes ellen elég lesz.

ÉM-BCS


Ismét fergeteges szurkolást produkált a diósgyőri drukkerhad, ezúttal a debreceniek csodálhatták, hogy milyen is az, amikor beindul a DVTK tábor. Nézze meg Ön is a keleti rangadó felvételeit!

Nem járunk ám a föld felett fél méterrel, nem csodát vártunk Debrecenben, inkább csak a hat hete leigazolt csatárunkat, aki megmutatná nekünk, hogy szeret és tud focizni, gólt rúgni. Akit már olyan szívesen felemelnénk, hordoznánk, ünnepelnénk és skandálnánk a nevét. Rudolf Gergelyt szeretnénk a pályán látni, aki a javunkra tudna fordítani egy meccset akár a sokszoros bajnok Debrecen ellen is. - Fekete Zsuzsa írása.

Idegenben továbbra sem megy a Diósgyőri VTK-nak, ezúttal a tavalyi bajnok otthonában szenvedtek vereséget a Sisa-legények. Ön szerint ki volt Diósgyőr legjobbja a Debreceni VSC ellen?

A labdarúgó NB I 11. fordulójában vasárnap a DVSC-TEVA vendége volt a DVTK.

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 11 fordulójában a Debreceni VSC-TEVA együttese a Diósgyőri VTK gárdáját fogadta vasárnap 16.30-tól az Oláh Gábor utcai stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a portálunkon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!