Sport

2012.08.27. 13:58

Együtt néztük! - Bacsa Patrik és az első idei ,,magyar gól”

Az első félidőre csak a mezt vitték ki a játékosok a pályára – vélte Hatvani Olivér, a DVTK – Siófok meccs után.

Az első félidőre csak a mezt vitték ki a játékosok a pályára – vélte Hatvani Olivér, a DVTK – Siófok meccs után. ,,Nézzük együtt, együtt néztük” címet viselő rovatunkban szombaton este a volt kosaras technikai vezető, ügyvezető, tulajdonos nézte szakértői szemmel a diósgyőriek újabb hazai öszszecsapását.

– A felvezetőben azt nyilatkoztam, minden energiára szükség lesz a Siófok legyőzéséhez, így is lett. Ha kosárlabda találkozó lett volna, már az első félidő közben időt kellett volna kérni, hogy szemléletváltás történjen, ami végül is a második játékrészben, a pihenő után megtörtént – hangoztatta Hatvani Olivér. – Nem tudjuk, hogy mit mondott az öltözőben Sisa Tibor, de bármit is, nem lett tőle görcsös a csapat. A cserék? Jók voltak. A változtatásoknál nem csak a személyt kell eltalálni, hanem azt is, hogy aki bejön, az ténylegesen hozzá tudjon tenni, magyarán fel kell tudni őket használni. Gallardo ismét megmutatta, hogy Magyarországon egy-egyezésben nem nagyon van nála jobb, Fernandóról pedig leolvasni, hogy gólszerzésre született. Úgy érzi a kaput fejjel, lábbal, mint kevesek, találata előtt pontosan kiszámította mit kell tennie, teljesen tudatosan választotta a kapu ellenkező oldalát. Bacsa Patrik nevéhez fűződik a csapat idei első ,,magyar gólja”, aminek azért örülök, mert ő a mi srácunk, itt nőtt fel közöttünk.

Kétszer is elsült a bal láb

A sikerben oroszlánrészt vállalt a balhátvéd, Gohér Gergő, hiszen mindkét találat előtt ő adta be a játékszert.

– Villant Gergő bal lába, ami közismerten erős – szögezte le Hatvani Olivér. – Régóta profi táltunk belőle, remélem, mostantól kicsit sűrűbben veszi majd elő ezt a fegyvert. Volt még átlövése is, úgyhogy ezen az este magas hozzáadott értéket képviselt.

Az egykori diósgyőri kosaras főnök Pál Szabolcsról (aki a Balaton-partiak vezető gólját jegyezte), megjegyezte:

– Akit elküldenek valahonnan, és ellenfélként később visszatér oda, jobbára motiváltan játszik, ezt Szabolcson is észre vettem.

A piros-fehérek drukkere végül így sommázott: ,,Minden jó, ha jó a vége, megszületett a harmadik hazai győzelmünk, vagyis jó élményekkel készülhetünk mi is, és a csapat is a szombat délutáni, Győr elleni rangadóra.”

ÉM-MI


Hatvani Olivér, az egykori kosárlabda technikai vezető, ügyvezető, tulajdonos 1979 óta szurkol a DVTK-nak.

Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 5. fordulójában a DVTK gárdája a Siófok együttesét fogadta szombaton 20:45-től Miskolcon, az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

"Azt mondtam a játékosoknak a mérkőzés előtt, immár nem először, hogy itt verseny van, bárkihez hozzá nyúlok, ha úgy, vagy nem úgy teljesít" - kezdte nyilatkozatát Sisa Tibor a Siófok elleni győzelem után.

Hátrányból fordította meg a Siófok elleni bajnokit a Diósgyőri VTK szombaton este, így ismét otthon tartotta a három bajnoki pontot. Ön szerint ki volt a piros fehérek legjobbja a Siófok ellen?

Vesztett állásból fordított a Siófok ellen a Diósgyőr, és újabb három pontot szerzett.

Hátrányból fordította meg a Siófok elleni bajnokit a Diósgyőri VTK szombaton este, így ismét otthon tartotta a három bajnoki pontot. Nézze meg Ön is a Diósgyőri VTK – FGSZ Siófok meccs fotóit és videóit!

Már ahogyan befutott a pályára látszott, itt valami gyökeresen változni fog. Előrehajolt, jobbjával megérintette a pálya szent gyepét, keresztet vetett, majd bekapcsolta hajtóműveit és átszáguldott a napos oldal elé. Leon Francisco Gallardo megkezdte a meccset. Fekete Zsuzsa írása.

Itthon, idegenben, imádom – ez állt azon a zászlón, amely mögött a vendégszektorban hét drukker álldogált a Diósgyőr – Siófok NB I-es focimeccsen.

 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!