Sport

2012.07.05. 14:24

Lippai Ákos: "Végre itthon!"

A Diósgyőri VTK egykori labdarúgóját, a tavaszi szezon előtt, február 21-én bilincsben vitte el a rendőrség, és négy labdarúgó mérkőzés ,,bundázásával" gyanúsította meg.

A Diósgyőri VTK egykori labdarúgóját, a tavaszi szezon előtt, február 21-én bilincsben vitte el a rendőrség, és négy labdarúgó mérkőzés ,,bundázásával" gyanúsította meg. A középpályást két nappal később állították bíróság elé, a Pesti Központi Kerületi Bíróságon akkor az a döntés született, hogy az ügyész kérésére ellenére nem rendeli el Lippai Ákos előzetes letartóztatását, így ,,csak" 30 napos házi őrizet lett a bírói döntés. Ezen határozat ellen azonban az ügyész fellebbezett, ennek helyt adott a bíróság, így március 13-án rendőrök jelentek meg Lippai Ákos lakásán, hogy az előzetes letartóztatásbe helyezzék.

Csütörtökön délben viszont az egyik közösségi internetes portálon hírt adott magáról Lippai Ákos, mindössze ennyit írt: ,,Végre itthon!".

A játékossal ugyan nem sikerült beszélnünk, de barátnőjével igen, aki megerősítette, hogy Ákos valóban otthon van, de most még nem szeretne nyilatkozni, pár napra még szüksége van, hogy az eddigi történéseket átgondolja.

ÉM


Kapcsolódó cikkek:

17.05.2012 | Miskolc - Hetek óta „csend üli” meg az úgynevezett bundaügyet. Ez a csend azonban csak látszólagos.

tovább »

14.03.2012 | Kedden kora délután Lippai Ákos miskolci lakásán jártunk, hogy egy interjút készítsünk a házi őrizetben lévő labdarúgóval.

tovább »

14.03.2012 | Miskolc, Budapest - A kényszerintézkedés szigorítását az ügyészség fellebbezése nyomán rendelte el a bíróság.

tovább »

03.03.2012 | Miskolc-Diósgyőr - A bundaügyben gyanúsított középpályástól megvált az élvonalbeli labdarúgócsapat.

tovább »

23.02.2012 | Budapest- Csütörtökön délelőtt 11 órakor állt bíróság elé a Pesti Központi Kerületi Bíróságon Lippai Ákos, a Diósgyőri VTK labdarúgója, akit a tárgyalóterembe és a tárgyalóteremből is vezetőszáron vitték a fogva tartását felügyelők.

tovább »

23.02.2012 | A szerdai DVTK - Videoton meccset követő sajtótájékoztatón Benczés Miklóst arról is kérdezték, hogy szakmailag, vagy emberileg okozott-e gondot Lippai Ákos rendőrségi őrizetbevétele.

tovább »

22.02.2012 | Olyan meccsel is meggyanúsították Lippai Ákost, amelyen nem is lépett pályára.

tovább »

21.02.2012 | Miskolc-Diósgyőr - A DVTK NB I-es labdarúgócsapatának kedden délután 15 órakor kezdődő edzése előtt sárga mellényes emberek lepték el a klubház öltözőfolyósóját, mint kiderült a Központi Nyomozó Főügyészség munkatársai érkeztek meg Diósgyőrbe.

tovább »

21.02.2012 | Miskolc - Úgy tudjuk, fogadási csalással kapcsolatban hallgatják ki a Diósgyőri VTK csapatkapitányát.

tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!