Sport

2012.07.25. 17:24

Bükkábrány SC: Lassan végleges a keret

Bükkábrány - Még nem teljes a játékosállomány a Bükkábrány SC-nél, de már kezd körvonalazódni.

Bükkábrány - Még nem teljes a játékosállomány a Bükkábrány SC-nél, de már kezd körvonalazódni.Augusztus 18-án kezdetét veszi az NB III, amelyre Bükkábrányban már nagy erőbedobással készülnek. A nyáron rengeteg játékos érkezett a csapathoz, de még nem zárult le az átigazolási időszak, így változhat a csapat kerete.

- Két DVTK-játékos, Demkó Balázs, illetve Szabó Dávid itt edz nálunk, és valószínűleg a jövő héttől már a keretünk tagjai lesznek, de szeretnék még egy csatárt is igazolni – beszélt a játékosokról Vincze Richárd, a csapat edzője.

Elégedettek az újakkal

A Bükkábrány SC július 14-én, egy sikeres hazai hármas tornával kezdte az idényt, amelyen részt vett a Kazincbarcika (0-0), és a Felsőtárkány (3-2)., majd július 18-án tovább folytatódott a felkészülés, ekkor újra a Felsőtárkány volt az ellenfél, ám ezúttal 3-2-re kikapott a Bükkábrány.

- Elégedett vagyok az új labdarúgókkal, és a fiatalokkal is, hiszen nagyon motiváltak, és nagy a bizonyítási vágy mindegyikükben – dicsérte a csapatot Kovács Attila, a Bükkábrány SC elnöke. - Nagyon technikásak, képzettek, és ami legfontosabb, hogy alázatosak. Odatették magukat a felkészülésen, az edzésen, és minden bizonnyal az NB III-ban is hajtani fognak. Már nagyon várjuk az idénykezdetet, hiszen új kihívásokkal kell szembenéznünk. Ezen a héten már körvonalazódni fog, hogy a Mátra csoportban indulunk-e, de minden bizonnyal ott rajtolunk el. Szerencsére a költségeket vállalni tudjuk.

A bennmaradás a cél

Vincze Richárd, az újdonsült tréner nagyon bizakodóan beszélt csapata esélyeiről:

- Természetesen az elsődleges célunk a bennmaradás, de szerintem van olyan jó a csapat, hogy akár a 8-10. helyen végezzünk majd. Ha minden meccsen győzelmi eséllyel lépünk pályára, akkor jó helyezést érhetünk el az idény végén.

ÉM-MAL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!