Sport

2012.05.02. 19:26

Sporttehetség fesztivált tartanak Sárospatakon

Sárospatak - Az eseményt május 11-13. között, péntektől vasárnapig tartják a zempléni városban.

Sárospatak - Az eseményt május 11-13. között, péntektől vasárnapig tartják a zempléni városban.

A Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola és a sárospataki sportegyesületek szervezésében tartják a II. Óriás leszel MOGYI–SUSI Sárospataki Sporttehetség Fesztivált, melynek keretében sportkonferencia, szabadidőnap és sportversenyek is lesznek. A három napos esemény helyszínei: Árpád Vezér Gimnázium sportcsarnoka és műfüves pályája, városi sportpálya, városi uszoda, Comenius Tanítóképző Főiskola díszterme, Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola tornacsarnoka.

Előadások, kerekasztal

Az első napon külön említést érdemel Gergely István vízilabdázó olimpikon és dr. Tamás Henriette TAO-elszámolással kapcsolatos előadása, valamint dr. Orosz Róbert sporttehetség fejlesztéssel kapcsolatos kerekasztal beszélgetése. A második napon a szabadidősporté lesz a főszerep, ahol a szervezők szeretettel látják a röplabdázni, tollasozni, sakkozni, aerobikozni (latin fittness) és táncolni (salsa) vágyókat, valamint gerinctornát is tartanak. Ugyancsak ezen a napon rendezik a XIII. MOGYI–SUSI Interliga labdarúgótornát, melyet a szervezők a városi sportpályán bonyolítanak le. A harmadik napon a versenysportolókat láthatják a kilátogató nézők. A következő kupákon játszhatnak az egyesületek sportolói, ahová már több mint 40 csapat nevezett.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!