Sport

2012.05.29. 12:15

Államvizsgára készül a borsodnádasdi gólvágó

Borsodnádasd - Öt gólt szerzett az elmúlt heti fordulóban Juhász Csaba, a Borsodnádasd középpályása.

Borsodnádasd - Öt gólt szerzett az elmúlt heti fordulóban Juhász Csaba, a Borsodnádasd középpályása.

Az Észak-borsodiak Poroszló gárdáját fogadták a Heves megyei II. osztályú bajnokság keretében és 9-0-ra verték ellenfelüket. A találatok közül Juhász Csaba egymaga ötöt vállalt magára.

– Soha nem jutottam még ötig – kezdte a kaput kiválóan érző játákos. – Ennek okát talán abban kereshetem, hogy védőként nevelkedtem Ózdon, majd elkerültem Putnokra és ott tagja voltam az NB III-ban a harmadik helyig jutott gárdának. Az NB II-be feljutott putnoki együttesnél szerzett tudásomat kamatoztatom most, a magam és a nádasdiak nagy örömére. A lefújás után mindenki gratulált nekem, de én azt mondtam, hogy egyelőre várjunk az ünnepléssel, hiszen a pontvadászatból egy forduló még hátra van. Három ponttal vezetünk, matematikailag még elbukhatjuk a hőn áhított címünket, ugyanis ha a második helyezett Egerszólát nyer, mi pedig veszítünk, akkor a boráról is híres település csapata – a pontegyenlőség mellett – több győzelmével elénk kerülhet. Vagyis jó lesz vigyázni, nehogy kiénekeljék a szánkból a sajtot.

Kétlábas

A 33 esztendős, 176 centiméteres labdarúgó kétlábas, most négy gólt jobbal, egyet pedig ballal helyezett a hevesiek kapujába.

– Nekem szerencsém van, mert a csapat támogat, a kulimunkát, vagy ahogyan mondani szoktuk, a vízhordást elvégzik helyettem a társaim – folytatta Juhász Csaba. – Ebben a bajnokságban eddig 21 találatot jegyeztem, viszont az elmúlt szezonban, ugyanebben az osztályban és csoportban 31 gólt értem el. Lehetséges, hogy többre is futná az erőmből, de hetente csak egyszer gyakorolunk, ennyire van lehetőségünk. Ha bajnokok leszünk és feljutunk a Heves megyei I. osztályba, csak akkor állhatunk helyt, ha többet tréningezünk majd.

A borsodnádasdi sportoló civilben a Magyar Posta dolgozója, Ózdon minőségellenőrzési ügyintéző.

Amikor pedig éppen nincs szolgálatban és nem futballozik – tanul. Az egri Eszterházy Károly Főiskola Gazdaságtudományi Kara gazdálkodás-menedzsmenti szakának hallgatója, januárban teszi le az államvizsgát.

ÉM-KT


A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei labdarúgó I. és II. osztály, valamint NB I-s csapataink Pünkösd hétvégi eredményei.

Labdarúgó Heves megyei II. osztály, Keleti csoport, 21. forduló.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!