Sport

2010.08.27. 17:47

Továbbra is minden bizonytalan

<p>Miskolc - Újpesten játszik a labdarúgó NB II Keleti csoportjában a DVTK.</p>

Pénteken kora délután meglehetősen letörten nyilatkozott a Diósgyőr edzője, Benczés Miklós, aki érthető okok miatt nem igazán tud(ott) pusztán az Újpest II elleni találkozóra fókuszálni – igaz, annak azért valamelyest örült, hogy Budovinszky Krisztián és Halgas Tibor papírjai elintéződtek, így őket akár be is vethetné a lila-fehérek ellen.

– Nem történt semmilyen pozitív változás az elmúlt napokban, továbbra is minden bizonytalan – jelentette ki a pro-licenszes szakember. – Ebben a pillanatban nem tudom, hogy miként fog összeállni a csapat vasárnap, a játékosok felnőttek, pontosan érzékelik a helyzetet. Olyan jó lenne, ha valaki kompetens személy elmondaná nekik hogyan is állnak a dolgok. Én nem vagyok az, nekem a szakmával kellene törődnöm, ha tudnék.

Benczés Miklós az átigazolási időszak végéig még szeretne egy csatárt Diósgyőrbe (úgy tudjuk, hogy az egyik fővárosi gárda fiatal labdarúgója merült fel megoldásként) – ha megoldható – és arról sem tette le, hogy visszahívják a szerb Savo Rakovicot.

Újpest FC II – Diósgyőri VTK (vasárnap, 17.30)

A DVTK lehetséges kezdőcsapata: Rados – Kovács Zs., Budovinszky, Horváth G., Gohér – Halgas, Dobos, Illés, Lippai – Bogyó, Roszel.

Az edző tippje: 0-2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!