Sport - Foci

2019.01.24. 14:59

Húsz szurkolói csapat lép majd a küzdőtérre

Dunakeszi, Mogyoród - A negyedik Bánka-­Rakaczki Emléktornát szombaton rendezik meg.

Dunakeszi, Mogyoród - A negyedik Bánka-­Rakaczki Emléktornát szombaton rendezik meg.

Az amigeleken.hu DVTK szurkolói honlap és az Újpest 1885 Szurkolói Klub közös szervezésében január 26-án, szombaton negyedik alkalommal rendezik meg a Bánka-Rakaczki Emléktornát. A tornának ezúttal Dunakeszi és Mogyoród ad otthont.

All Star-meccs is

Az idei tornán 20 szurkolói csapat vesz részt, úgy mint: Diósgyőr, Mezőkövesd, Újpest, Haladás, Honvéd, Nyíregyhá­za, Vasas, Videoton, Fe­renc­vá­ros, Ka­pos­vár, MTK, Paks, Zala­eger­szeg, Sep­si­szent­­györgy, Ipolyság, Sem­leges Térfél, Loki Blog, MLSZ Bor­sod-Abaúj-Zemplén Megyei Igaz­ga­tó­sága, az AS Roma és a Real Madrid magyarországi szurkolói csapata. Csakúgy, mint az eddigi emléktornákon, a DVTK és az Újpest-utánpótlás csapatai a rendező városok U9-es korosztályú csapataival vívnak majd minitornát, míg a nap fénypontja az All Star-csapatok mérkőzése lesz.

Az emléktorna célja, hogy egyrészt méltóképpen ápolják a DVTK tragikusan fiatalon elhunyt kapusának, Rakaczki Bencének és az újpestiek egykori kiváló játékosának, Bánka Kristófnak az emlékét, másrészt a torna bevételéből egy olyan alapot hozzanak létre, melyből hasonlóan nehéz helyzetbe került, betegséggel küzdő, rászoruló sportolókat részesíthetnek támogatásban.

ÉM


Licit Kádár mezére

Az emléktornához egy licit is kapcsolódik, ugyanis a magyar válogatott labdarúgója, a korábbi diósgyőri kedvenc, Kádár Tamás is a kezdeményezés mellé állt, aki egy dedikált Dinamo Kijev mezt, valamint szintén dedikált válogatott kártyákat ajánlott fel. Ezekre az ereklyékre pénteken 20 óráig lehet licitálni az [email protected] e-mail címen, a felajánlott összeg az emléktorna bevételét fogja gyarapítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!