Sport - Foci

2012.02.22. 10:53

Jegyzet: "Cséká" és a szalag

<em>Előállították a diósgyőri focicsapat játékosát. Nem amiatt gyűlt meg a baja a hatósággal, mert adott egy sallert a feleségének, vagy bekapott egy felest, mielőtt beült a volán mögé. Ettől súlyosabb, amivel a neve összefüggésbe került. A nyomozati szervek tudják, mit, miért tesznek, hogyan jutottak el eddig, miért léptek így, ekkor és ilyen formában</em>. <strong>Molnár István jegyzete</strong>.

Előállították a diósgyőri focicsapat játékosát. Nem amiatt gyűlt meg a baja a hatósággal, mert adott egy sallert a feleségének, vagy bekapott egy felest, mielőtt beült a volán mögé. Ettől súlyosabb, amivel a neve összefüggésbe került. A nyomozati szervek tudják, mit, miért tesznek, hogyan jutottak el eddig, miért léptek így, ekkor és ilyen formában. Molnár István jegyzete.

Nem láttam L. Ákos arcát, amikor komor tekintetű, mellényes urak megkérdezték tőle a nevét, és amikor összettette maga előtt a két kezét, várva az elkerülhetetlen pillanatot. Azokban a percekben gyorsan pereghettek előtte az események, jobbak, rosszabbak egyaránt, vélhetően olyanok is, amelyeket most már meg nem történtté tenne. Nemrég beszéltünk és olyan elánnal sorolta a célt, amelyet nem tart elérhetetlennek a csapat számára, hogy szeretne kilépni a többiekkel a nemzetközi porondra és ezért készül majd, bárkivel megmérkőzik a kezdőbe kerülésért.

A sors azonban a kispadra ültette, ahonnan kétséges a visszatérés. Kapitányok általában azokból lesznek, akik nem csak külsővel nyesik jól a lasztit, és akik egy kurta nézéssel is sprintre sarkallják a hátvédtársat, hanem erkölcsi értelemben is támadhatatlanok. Sárba hullt a karszalag...


Kapcsolódó cikkek:

Olyan meccsel is meggyanúsították Lippai Ákost, amelyen nem is lépett pályára.

Miskolc-Diósgyőr – Dudás Hunort, a DVTK ügyvezetőjét arról kérdeztük, hogy a 4 mérkőzés bundázával meggyanúsított játékosuk, Lippai Ákos, – akit őrizetbe vett ma délután a Központi Nyomozó Főügyészség, és aki az őrizetbe vétele és a gyanúsítás közlése ellen panaszt jelentett be arra hivatkozással, hogy nem követte el a terhére rótt bűncselekményeket, majd pedig vallomást tett – szabadon engedését követően részt vehet-e majd a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának edzésén.

A meghiúsult bunda miatt másik két meccset követelt a megrendelő.

Miskolc – Lippai Ákos Edelényben kezdett el futballozni, azonban tehetségével kitűnt a társai közül.

Budapest, Miskolc – Lippai Ákos ügyében a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi eljárást indít majd.

Budapest, Miskolc – Az MLSZ feljelentése nyomán vesztegetés bűntette miatt ismeretlen tettes ellen 2009. decemberében a Nemzeti Nyomozó Iroda előtt indult és a Fővárosi Főügyészség által felügyelt bűntető ügyet – a közélet tisztasága elleni bűncselekményekhez kapcsolódó hatásköri szabályok 2011. áprilisában történt módosítására és az ezzel összefüggő szervezeti változásokra is figyelemmel – 2011. májusában a Legfőbb Ügyészség ügyészi hatáskörbe vonta és a további eljárás folytatására a Központi Nyomozó Főügyészséget jelölte ki. A Központi Nyomozó Főügyészség a nyomozást a Nemzeti Nyomozó Irodával szoros együttműködésben folytatja.

Miskolc-Diósgyőr – A Központi Nyomozó Főügyészség munkatársai a DVTK edzéséről vitték el Lippai Ákost, az NB I-es együttes középpályását.

Miskolc-Diósgyőr – A DVTK NB I-es labdarúgócsapatának kedden délután 15 órakor kezdődő edzése előtt sárga mellényes emberek lepték el a klubház öltözőfolyósóját, mint kiderült a Központi Nyomozó Főügyészség munkatársai érkeztek meg Diósgyőrbe.

Miskolc – Úgy tudjuk, fogadási csalással kapcsolatban hallgatják ki a Diósgyőri VTK csapatkapitányát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!