Sport - Foci

2011.04.13. 15:27

Csoda kellene a Tottenham és az Internazionale továbbjutásához a BL negyeddöntőjében

<p>Csoda kellene a Tottenham és az Internazionale továbbjutásához a BL negyeddöntőjében. Az első mérkőzésen nagy előnyhöz jutott a Real Madrid és a Schalke.</p>

A kupasorozat honlapján is elérhető információk szerint Gelsenkirchenben, az Arena AufSchalke közönsége előtt gyakorlatilag 5:2-ről indul a mérkőzés, az Internek négy góllal kellene nyernie.
A Schalke a sorozatban minden hazai mérkőzését megnyerte, és európai kupasorozatban sohasem esett még ki, ha az első, idegenben játszott mérkőzésen győzni tudott.

Tavaly az Internazionale nyerte a Bajnokok Ligáját, eddig egyetlen csapatnak sem sikerült a duplázás. Könnyen lehet, hogy most ér véget az Inter ismétlési álma is.

Négy gólos előnnyel érkezik Londonba a Real Madrid; a White Hart Lane-en a Tottenhamnak öt góllal kellene győznie, vagy legalább 4:0-ra hogy aztán büntetők döntsenek a továbbjutásról.

A Tottenham hazai pályán 17 mérkőzés óta veretlen, a hét végén 3:2-re gyűrték le a Stoke Cityt - idei 17 mérkőzésükön azonban mindösszesen csak 19 gólt szereztek. A Real Madrid a spanyol bajnokságban is idegenben játszott - és nyert Kaká két találatával, valamint a csereként beállt Ronaldo góljával 3:0-ra az Athletic Club ellen. Amennyiben a papírforma igazolódik, akkor az elődöntőben a Manchester United a Schalke ellenfele lesz; míg a másik ágról biztosan spanyol csapat került a BL döntőjébe: a Barcelona vagy a Real Madrid.

Ebben az esetben létrejön a sokak által nagy érdeklődéssel várt sorozat, három hét alatt négy "El Classico": április 16-án bajnoki mérkőzésen, április 20-án a spanyol kupadöntőben csap össze a Barca és a Real, hogy azután a BL elődöntőiben találkozzanak ismét - április 26-27-én vagy május 3-4-én.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!